Мексиканските власти са регистрирали над 3000 незаконни мигранти през последните

...
Мексиканските власти са регистрирали над 3000 незаконни мигранти през последните
Коментари Харесай

Мексиканските власти са регистрирали над 3000 незаконни мигранти за 48 часа

Мексиканските управляващи са записали над 3000 противозаконни мигранти през последните 48 часа, съобщи Ройтерс, като се базира на мексиканския Национален институт за миграцията.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 548
В щата Веракрус чиновниците на реда чиновниците на реда са отчели 380 противозаконни мигранти, цитира Българска телеграфна агенция.

Други 319 мигранти, които са били част от кортеж, имащ за цел да доближи територията на Съединени американски щати, са открити, откакто са се изгубили по пътя, чиято начална точка е бил град Тапачула.

Част от мигрантите са от Централна Америка, съобщи Националният институт за миграцията.

Правителството на американския президент Джо Байдън се пробва да се оправи с увеличението на броя на мигрантите, които прииждат на границата на Съединени американски щати с Мексико преди всичко от Централна Америка, отбелязва Ройтерс.

По време на първата година от мандата на Байдън американските гранични управляващи записаха най-големия брой противозаконни прекосявания на американско-мексиканската граница от две десетилетия.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 548  Удар от незаконни мигранти на Автомагистрала Удар от незаконни мигранти на Автомагистрала " Тракия "  Над 40 мигранти починаха при корабокрушение край Мароко Над 40 мигранти починаха при корабокрушение край Мароко  В региона на българо-турската граница са арестувани двама водачи, превозвали общо 12 противозаконни мигранти В региона на българо-турската граница са арестувани двама водачи, превозвали общо 12 противозаконни мигранти
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР