Международното финансово списание Global Finance (Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк

...
Международното финансово списание Global Finance (Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк
Коментари Харесай

Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добра банка попечител в България за 2021 г.

Международното финансово списание Global Finance („ Глобал файненс “) разгласи УниКредит Булбанк за „ Най-добра банка настойник в България “ за 2021 година Банката получава това отличие за осма поредна година.

Global Finance разгласи УниКредит за най-хубава банка настойник за 2021 година за Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Освен това групата взима оценката и в общо осем обособени страни - с изключение на в България, също и в Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Хърватия, Унгария, Словения и Сърбия.

„ Професионализмът на сътрудниците, които за осми път печелят това интернационално самопризнание, е неоспорим. Благодаря им, че и в предизвикателната среда, която пандемията донесе, демонстрираха ангажираност и грижа и останаха близо да клиентите, които имат в наше лице благонадежден и сигурен сътрудник “, разяснява Ралука Попеску, шеф Корпоративно и капиталово банкиране в УниКредит Булбанк.  

Наградите за всеки район и страна се дефинират от редакцията на Global Finance, като се вземат поради пазарни изследвания, противоположна връзка от експертни източници и консуматори на попечителски услуги, както и от банки, с цел да се изберат институциите, които надеждно дават най-хубавите услуги на локалните пазари.

Критериите включват взаимоотношения с клиентите, качество на услугите, конкурентно ценообразуване, самостоятелни решения, софтуерни платформи, пост сетълмент интервенции, проекти за непрекъснатост на бизнеса и познаване на локалните регулации и практики, като пазарната експертиза на УниКредит я отличават от останалите снабдители.

„ В УниКредит се гордеем с нашите попечителски услуги и сме щастливи, че потвърдихме позицията си на върха в осем страни. Тези достижения акцентират ангажираността ни, изключително в месеците на пандемия, в които осигурихме непрекъснато висококачествено обслужване. В основата на триумфа ни е отдадеността на екипа и непрекъснатия фокус върху даването на висококачествени и цифрови решения. Бих желала да употребявам опцията да благодаря на екипа за тяхната упорита работа и, несъмнено, на нашите клиенти, коитони дават опцията за реализиране на тези триумфи “, сподели Джулия Романи, световен шеф Попечителски услуги в УниКредит.

УниКредит Булбанк заема водеща позиция в предлагането на попечителски услуги в България. Банката обслужва необятен кръг от институционални клиенти – пенсионни фондове, договорни фондове, банки, капиталови медиатори, световни попечители и други, като предлага високо качество и цялостен обсег на попечителските услуги съгласно потребностите на клиентите.

Активите под настойничество, съхранявани при УниКредит Булбанк, нарастват стабилно през последните години, като единствено за 2020 година бележат растеж от над 12%.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР