Международното финансово списание Global Finance е обявило УниКредит Булбанк за

...
Международното финансово списание Global Finance е обявило УниКредит Булбанк за
Коментари Харесай

Global Finance: УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България за 2021

Международното финансово списание Global Finance е оповестило " УниКредит Булбанк " за най-хубава цифрова банка за 2021 година, оповестиха от кредитната институция. Победителите в класацията са оценени от жури, водачи в цифровите услуги, технологии и аутсорсинг системи, а финалистите са избрани от редакторите на Global Financial. Критериите за избор на „ Най-добра цифрова банка “ включват оценка на тактика за привличане и цифрово обслужване на клиенти, растеж на потребителите на цифровите канали, полза на услугите за клиентите, дизайн и функционалност на каналите.   

“С световната пандемия хората се принудиха да реализират своите персонални и служебни банкови интервенции през своите телефони, таблети и компютри, а цифровото банкиране закупи значение и разпространяване оттатък всичко, което е било “, разяснява Джоузеф Джарапуто, издател и публицистичен шеф на Global Finance. „ Банките бяга принудени да отговорят на този фрапантно изменен пейзаж и тези, които се оправиха с това предизвикателство по-успешно бяха наградени като „ Най-добрите цифрови банки 2021 “ от Global Finance ”, добавя той.

В " УниКредит Булбанк " не стопираме да влагаме старания в посока все по-гъвкаво и отдалечено обслужване на банковите артикули. Нашите клиенти могат да ръководят напълно онлайн своите разплащателни сметки и да подписват онлайн контракти за потребителски заеми. През 2021 година, предложихме и изцяло освежен дизайн на мобилното ни приложение Булбанк Мобайл ", разяснява Борислав Генов, шеф „ Банкиране на дребно “ на " УниКредит Булбанк " . " А единствено за година, успяхме да разтеглим още повече обсега на отдалеченото ни обслужване и към този момент над 90% от услугите, предлагани във филиал на банката за физически лица, могат да бъдат осъществени само с позвъняване по телефона. В резултат на поредните ни дейности и тактика за дигитализиране на банковите процеси, отчитаме и забележителен растеж в желанията на нашите клиенти към онлайн услугите “, акцентира той.

„ Международната оценка на журито, както и нарасналият потребителски интерес към цифровите ни канали, ни стимулира да развиваме и внедряваме най-новите трендове, осигуряващи улеснение и сигурност на услугите, с което да продължим да бъдем и водещият избор за цифрова банка “, отбелязва Генов.

През 2021 година " УниКредит Булбанк " регистрира растеж на дейните консуматори на мобилното банкиране с близо 30% по отношение на началото на предходната година. Това пък води и до 50% растеж в броя на преводите, направени от клиенти на банката през приложението за мобилно банкиране по отношение на същия интервал. Чрез приложението за онлайн банкиране на " УниКредит Булбанк ", клиентите получават достъп до най-предпочитаните банкови услуги и артикули. Потребителите могат да разполагат напълно онлайн и със своите разплащателна сметка за физически лица, както и да генерират съобщение за IBAN. Софтуерен М-Токен, интегриран в мобилното приложение Булбанк Мобайл, подсигурява и високата сигурност на разплащанията през Булбанк Онлайн.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР