Международният театрален фестивал Варненско лято“ отново среща своята публика с

...
Международният театрален фестивал Варненско лято“ отново среща своята публика с
Коментари Харесай

Страстно фламенко на варненската сцена

Международният сценичен фестивал " Варненско лято “ още веднъж среща своята аудитория с Фламенко Балет Барселона и неговата нова продукция " Страст “ на 10 юни от 19:30 часа във Фестивалния конгресен център – Варна. Toва оповестиха от  пресцентъра на " Варненско лято " за Varna24.bg.

Танцовият театър придвижва публиката в света на интригата, комплицираната динамичност на пристрастеността, любовта, лудостта и нещастието. " Страст “ пресъздава един вълнуващ свят в стила на Фламенко Балет Барселона, който съчетава обичайното фламенко с детайли на актуален танц и нова музика, изпълнявана онлайн от шестима музиканти.

Трагична история за предпочитание и пристрастеност, в която основният воин е обхванат от подозрение, горделивост и полуда, заплашващи връзката с огромната му обич и обричащи го на самотност и обезсърчение.

Хореограф и солист в спектакъла е Давид Гутиерес. Той основава Фламенко Балет Барселона през 2017 година като интернационална компания, която се стреми да разпространява наследството на испанския танц и да го продължава в съвременността в разговор с други форми. Гутиерес е приет за един от най-талантливите фламенко актьори в Испания и неговата компания добива необятна известност в целия свят.

Събитието е част от стратегия " Интермецо “ и се реализира взаимно с Международния музикален фестивал " Варненско лято ".

Билети за " Страст “ могат да се закупят от касите на ФКЦ – Варна, както и онлайн на следния линк: bit.ly/45T2pCQ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР