Международният конкурс за рекламна ефективност Effie® търси работещите идеи за

...
Международният конкурс за рекламна ефективност Effie® търси работещите идеи за
Коментари Харесай

„Effie България" ще оцени най-успешните рекламни кампании

Международният конкурс за рекламна успеваемост Effie® търси работещите хрумвания за 2019 година

Тазгодишното издание е отдадено на сполучливите акции, които се познават от пръв взор

Българското издание на интернационалния конкурс за рекламна успеваемост - „ Effie България “ стартира да приема поръчки на планове. Тази година се организира дванадесетото издание на състезанието под наслов  „ Успешните акции се познават от пръв взор “.   Наградите, които се провеждат от Българска асоциация на информационните организации (БАКА), са знак на сполучливата маркетингова връзка и концентрират вниманието върху най-ефективните и работещи хрумвания. Заявки от информационни организации и рекламодатели могат да се подават за присъединяване до 22 октомври 2019 година През 2019 година събитието се осъществя взаимно със Saatchi & Saatchi София, част от информационна група Publicis Groupe България.

Наградите Effie се присъждат въз основата на най-важния аршин за сполучлива комуникация  – нейната успеваемост.
„ Най-ефективните акции са тези, които допират потребителя и приказват на човешки език. Тези акции се основават на една единствена концепция, само че работеща, която идва вследствие на дълготрайно изследване и тактика. Именно тук се зароди и тазгодишното обръщение на състезанието - „ Успешните акции се познават от пръв взор “. Наградите Effie са доказателство, че едно сполучливо партньорство сред организация и рекламодател съумява да ангажира потребителя по вълнуващ метод и да донесе измерими резултати за бизнеса. ”, коментира Ненад Лозович, Председател на Управителния съвет на БАКА.
Effie България не е просто самопризнание, а метод да се посочат най-успешните практики в рекламната и маркетингова промишленост и да се провокират техните съперници. Агенции и рекламодатели могат да подават поръчки за присъединяване с планове в  5 разнообразни категории:  „ Стоки “, „ Услуги “, „ Промоции “,  „ Корпоративни връзки “ и „ Социална, Медийна, Политическа “.

Но какво тъкмо желае да види журито, когато прави оценка една поръчка и по какъв начин видео представянето да помогне на поръчката, а не да й пречи?

Лектори с огромен на практика опит ще отговорят на тези и още въпроси, и ще дадат скъпи препоръки по време на обичайния семинар на тема  „ Как да подготвим сполучлива поръчка за Effie “,  който ще се организира на 19 септември. Непосредствено след образованието, на 26 септември ще се организира и особено събитие  Effie Talks.

Освен вдъхновяващо състезание на ефикасни практики в рекламната и маркетингова промишленост,  EFFIE е и основател на интернационалната ранглиста на най-ефективните компании и марки - The Effie Effectiveness Index.  Индексът за успеваемост Effie се следи от най-изявените маркетолози и рекламни експерти по целия свят. Наградата се присъжда на 6 континента в близо 50 страни и на всички места е възприемана като знак на триумф.

ВАЖНИ ДАТИ И СРОКОВЕ:

07.10.2019 година  – първи период за подаване на поръчки и материали

14.10.2019 година  – втори период за подаване на поръчки и материали

22.10.2019 година  – краен период за подаване на поръчки и материали
Всички поръчки и материали би трябвало да бъдат изпратени до офиса на  Българската асоциация на информационните организации на ул. Сан Стефано 14, вх.Б, ет.3, ап.10. За повече информация, посетете  www.effiebulgaria.org .
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР