Международният ден на йога - 21-ви юни – ще бъде

...
Международният ден на йога - 21-ви юни – ще бъде
Коментари Харесай

Асеновград ще посрещне слънцето с йога на открито

Международният ден на йога - 21-ви юни – ще бъде маркиран в над 30 града на страната, измежду които и Асеновград. Утре във времето сред 7:00 ч. и 9:00 ч. сутринта на трето площадно равнище, пред Градска Библиотека „ Паисий Хилендарски” в града всички присъстващи, дружно и в синхрон, ще изпълнят тъкмо 108 пъти “Поздрав към Слънцето “.
Един от ръководителите на групата ще бъде инструкторът Милена Петрова, която изясни, че упражнението не е по никакъв начин мъчно, само че за сметка на това - много дейно. То способства за повишение тонуса, а при осъществяване в по-продължително време и с повече повторения даже смъква килограми. Инициаторите в Асеновград прецизираха, че събитието е изцяло гратис, като ще има обезпечени стеснен брой постелки.
;В случай, че вали дъжд, мероприятието ще се организира във фоайето на Градската библиотека. Денят на йога и слънцето ще продължи с практики по график в другите клубовете на града. Сред мероприятията са планувани въздушна йога за деца /на йога хамак/, хатха и класическа йога за всички, курс “Да дишаме с наслада – Пранаяма” - доктрина и процедура и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР