Международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата на дългосрочния кредитен

...
Международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата на дългосрочния кредитен
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ работи разумно и в интерес на хората


Международната рейтингова организация Fitch Ratings увеличи вероятността на дълготрайния кредитен рейтинг на България от постоянна на позитивна. Агенцията удостовери дълготрайния кредитен рейтинг на България "BBB " в задгранична и локална валута, тавана за рейтинг на страната "A- ", както и краткосрочния кредитен рейтинг в задгранична и локална валута "F2 ". Това написа във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Разумната финансова политика, високият стопански напредък, отличната работа на естествените организации, рекордният Брутният вътрешен продукт и генерираният бюджетен остатък са единствено част от аргументите, които дават съображение на Агенцията да увеличи оценката си за България. Поздравления за министър Горанов и държавното управление на Бойко Борисов, от чийто дълготрайни политики към този момент усещаме позитивния резултат. Така работи ГЕРБ - рационално и в полза на хората. А всичко останало е нормално продуциране на подправени вести от партийните централи ", написа Цветанов.

Той оповестява, че е дошъл в столицата на Съединени американски щати, Вашингтон, където ще взе участие като специфичен посетител в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по публични въпроси (AIPAC) по покана на Морт Фридман - ръководител на комитета и Хауърд Кор - основен изпълнителен шеф.

"Тридневната конференция събира участници от целия свят и редица водещи политици, специалисти, дипломати и представители на неправителствения бранш и бизнес средите. Като представител на правоохранителната общественост с дълготраен опит, в това число в изпълнителната власт, ще взема присъединяване като представител и в Международния конгрес по сигурност, който се организира в границите на конференцията. Целта на форума е продан на положителни практики и спор по развиването на настоящите въпроси и провокации в бранш сигурност. По време на престоя си ще проведа и редица двустранни срещи ", показва ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР