Международната платформа за осъществяване на бизнес контакти ОББ Trade Club

...
Международната платформа за осъществяване на бизнес контакти ОББ Trade Club
Коментари Харесай

Международната платформа за делови контакти Trade Club достъпна вече и за българския бизнес

Международната платформа за реализиране на бизнес контакти ОББ Trade Club към този момент е налична и за юридически лица в България. Влизането на страната ни във виртуалния търговски клуб става с помощта на ОББ - първата и към този момент единствената банка, която предлага изцяло безвъзмезден достъп до платформата в България. Клубът е отворен за участие за компании, клиенти на ОББ – дребни и междинни предприятия, корпоративни и интернационалните клиенти, покриващи избрани критерии, като условие за интернационална активност на компанията, годишни доходи от продажби и други, като регистрацията е изцяло безвъзмездна.

Иновативната, интернет-базирана платформа, сплотява модул за разкриване и свързване с евентуални търговски сътрудници и модул за достъп до скъпа пазарна и комерсиална и законодателна информация, разграничена по страни и райони. Различните функционалности на платформата разрешават още следене на регулаторни промени, запознаване с настоящи изследвания и данни за разнородни бизнес браншове, даже достъп до черен лист на нелоялни компании. Клубът е отворен за участие за компании, клиенти на ОББ – дребни и междинни предприятия, корпоративни и интернационалните клиенти, покриващи избрани критерии, като условие за интернационална активност на компанията, годишни доходи от продажби и други. 

Едно от най-големите преимущества на ОББ Trade Club е, че фирмите в платформата са сигурни, а надеждността им - обезпечена от банките, обезпечили им достъп до ОББ Trade club. Към сегашния миг клиентите на ОББ могат да осъществят бизнес връзки с повече от 16 000 компании в 22 страни посредством Trade Club Alliance, сплотяващ водещи интернационално показани банки. Очаква се до две години достъп до платформата да имат клиентите на 70 банки, с което опциите за членовете на Клуба да се разраснат доста.

„ Чрез тази интернационална платформа, имам вяра, ще предоставяме същинско конкурентно преимущество за нашите клиенти, само че на първо място добавена стойност и облекчение за реализиране на бизнес контактите им в интернационална среда. Гарантираме, че фирмите, регистрирани в платформата, са клиенти на едни от най-големите банки и имат потвърдено огромен интерес от интернационалните обмени “, разяснява Франк Янсен, Изпълнителен шеф Корпоративно банкиране и МСП на ОББ.

ОББ Trade Club е наличен на адрес https://trade.ubb.bg/club/bg/.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР