Международната медийна компания Viasat World днес стартира заедно с VIVACOM

...
Международната медийна компания Viasat World днес стартира заедно с VIVACOM
Коментари Харесай

EPIC DRAMA на VIASAT WORLD стартира в мрежата на VIVACOM

Международната медийна компания Viasat World през днешния ден започва дружно с VIVACOM - най-големия телеком в България по общи доходи за последните 5 години, най-новия си канал - Epic Drama. SVOD каталогът на канала ще бъде наличен за клиентите на VIVACOM TV до края на годината. Epic Drama се причислява към другите водещи канали на Viasat World, които се излъчват от VIVACOM, което задълбочава продължаващото към този момент над десетилетие партньорството сред двете компании.
Лидер в развиването на съвременни телекомуникационни услуги, VIVACOM предлага своята VIVACOM TV услуга под формата на сателитна (DTH) и интерактивна (IPTV) телевизия до над 450 000 клиенти. При старта Epic Drama ще се причисли към другите водещи канали на Viasat World –на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+ , който предлага над 200 ТВ канала.

Epic Drama започва в Европа през декември 2017 година, стъпвайки на експертизата в подбора на наличие, с която Viasat World е прочут, като събра над 600 часа от най-хубавите трагични сериали от целия свят. В момента каналът към този момент доближава до 10 млн. фенове в над 60 оператора на 16 пазара.
Създаден за феновете на драмата в най-широк смисъл, Epic Drama предлага на феновете си известни трагични поредици в голям брой поджанрове, в това число „ крими и мистерии “, екранизации по типичен литературни произведения и по действителни исторически събития, „ политика и власт “, военни, екшън и авантюристичен, както и фантъзи.

от 1 октомври е завладяваща драма, чието деяние се развива в космополитната атмосфера на Лондон през Джорджианската ера, предлага самоуверен взор върху най-ценната комерсиална активност в града – секса, като демонстрира Маргарет Уелс, която се бори да съчетае функциите си на майка и собственичка на коптор, и страховитата й съперница Лидия Куигли.
Към тях в този сезон се причислява известната актриса Лив Тайлър („ Властелинът на пръстените “, „ Армагедон “) в ролята на Лейди Изабела Фиц – жена, която има цялата класа, пари и обществено състояние, за които Маргарет и Лидия се борят толкоз обезверено.
от 18 октомври показва Берлин през 20-те години на 20-и век - дом на надарените, амбициозните и суетните, само че под блестящата повърхнина обеднелите маси жадуват за по-добър живот. Гереон, полицейски чиновник в Кьолн, е нов в отдела за битка с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Отделът се ръководи от Бруно Волтер, чиито секрети претекстове се трансформират в сериозна опасност. Между двамата мъже е Шарлът – умна млада жена, която е принудена да води двойнствен живот.

„ Вавилон в Берлин “ прелива от гений. Участниците и екипът имат биографии, изпълнени с типичен заглавия като „ Бягай, Лола “, „ Сбогом, Ленин! “, „ Животът на другите “, „ Бялата лента “ и грандиозни тв триумфи като „ Осмо възприятие “ и „ Короната “. Черешката на тортата е приносът на Брайън Фери от „ Рокси Мюзик “ за саундтрака.
, продължаващ всеки петък от 22:00, пресъздава един от най-устойчивите облици в литературата – огромния боец Беоулф. Напуснал суровия град Херот преди 20 години, той се завръща да търси смисъл и принадлежност и да се сбогува с вожда си. Обвинен незаслужено в убийството на градския шеф, той почиства името си, като отблъсква звяра Грендел и става най-необичайния водач, защитаващ града от рискове.

Във фентъзи поредицата в 12 елементи в основната роля е Кийрън Бю (Warrior, Da Vinci`s Demons), който си партнира с одобрени артисти като Уилям Хърт (Avengers: Infinity War, A History of Violence) в ролята на Хротгар и Джоан Уоли (Wolf Hall, The White Princess, The Borgias) като Реда.
Ема Джоунс , вицепрезидент по Търговските въпроси на Viasat World разяснява: “Очаровани сме, че VIVACOM реши да започва Epic Drama, като по този метод приема цялото ни портфолио от водещи канали в платформата си. Ние сме страхотни сътрудници – работим в тясно съдействие, с цел да осигурим на феновете си най-хубавото наличие, подбрано с експертни умения. Както постоянно, Epic Drama дава извънредно наличие в тази все по-претоварена среда, като в околните месеци предстоят още фантастични заглавия, които няма да разочароват аудиторията на VIVACOM.”
Кристина Табакова – старши управител “Продукти и услуги” във VIVACOM споделя: „ Приветстваме Epic Drama в фамилията на VIVACOM TV дружно с другите обичани канали на Viasat World. Удоволствие е да се работи с програмен снабдител с подобен подобен метод на мислене, който слага акцентиране върху това да посреща изменящите се потребности на феновете ни, като им дава пакет от наличие на международно равнище където, когато и както го пожелаят. След повече от десетилетие на партньорство, ние сме отправили взор към бъдещето и това ни кара да продължим съдействието си с Viasat World.”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР