Международната компания Motorola има нов мениджър продажби pза България. Това

...
Международната компания Motorola има нов мениджър продажби pза България. Това
Коментари Харесай

Motorola има нов мениджър Продажби за България, Албания, Косово и Македония

Международната компания Motorola има нов управител продажби pза България. Това е Владимир Велков, който ще дава отговор, както за българския пазар, по този начин и за тези в Албания, Косово и Македония, оповестяват от компанията.

Той има дълготраен опит в продажбите на потребителската техника. Велков стартира кариерата си в GloBul, а по-късно е част от екипите на Solytron и Philips и Gibson, където за последно е управлявал бизнес развиването и продажбите на компанията точно за страните от Южните Балкани. Велков приключва екология в СУ " Св. Климент Охридски ".

Като управител продажби в Motorola той ще дава отговор за осъществяването на поставените цели, ще се концентрира в осъществяването на проектите по повод развиване на бизнеса в поверените му страни, усъвършенстване на каналите за продажби, увеличение на резултатите.

" Motorola е една от дребното компании, където имаш опция да представиш какво можеш, имаш опция да взимаш решения и да задаваш насоки на бизнеса. Това е място, където има разговор с по-високите равнища на мениджмънта ", споделя Владимир Велков.

" Вярвам, че Владимир е най-хубавият избор, който можем да създадем, и съм благополучен, че той към този момент е част от нашия екип. Движим се по проект и следваме сполучливо нашата тактика, тъй че 2019-а година ще бъде забавна и предизвикателна както във връзка с бизнес благоприятни условия, по този начин и във връзка с продуктови представяния ", показва за новото предопределение Владислав Иванов.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР