Международната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts обявява старт на летния сезон

...
Международната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts обявява старт на летния сезон
Коментари Харесай

Петзвездна ваканция със световно намаление в Barceló Royal Beach на Слънчев Бряг - slava.bg


Международната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts афишира старт на летния сезон с 40 % отстъпка, безвъзмездни промени в интервала на нощувки и безвъзмезден паркинг

Емблематичният петзвезден хотел Barceló Royal Beach, който оперира в България под марката на световноизвестната верига Barceló Hotels&Resorts, започва летния туристически сезон с извънредни цени за отмора на родното Черноморие. Намалението е в размер на неповторимите за веригата 40% от общоприетата цена, като промоцията е годна за ранни записвания, направени до 31 май 2021г.

Отстъпката може да бъде задействана само през уеб страницата, а до края на месеца е налична и така наречен алтернатива за „ гъвкави резервации “ – без депозит и с опция за промени. Услугата е изцяло безвъзмездна и разрешава възобновяване на депозит, по която и да е резервация, анулирана седем дни преди датата на идване. При директна резервация през посочения интервал, гостите получават и безвъзмезден паркинг за времето на своя престой.

Затвореният комплекс Barceló Royal Beach е ситуиран в самия център на Слънчев Бряг и единствено на 50м. от най-широката морската линия на курортния комплекс. Хотелът разполага със 320 пространства, които се отличават с съвършен комфорт и същинско чувство за пространство – стаите са 47м2, което е двойно повече от обичайния размер на 5* хотел в страната. Всички те са първокласно обзаведени - в съвременен и в същото време грациозен жанр, с извънредно огромни спални, удобна мека мебел, елегантни и изцяло оборудвани бани, както и със независими тераси, обзаведени с градинска мебел и прелестна панорама.

Barceló Royal Beach предлага и голям брой улеснения за своите клиенти, измежду които огромен избор от заведения за хранене, състезателен и дневен бар, най-големият и съвременно оборудван SPA център в к.к. Слънчев Бряг, който предлага разнородни лечения и самостоятелни здравни процедури, фитнес център с всички нужни уреди и опция за подготовка с персонален треньор, басейни с разнообразни размери, просторни зали за събития и така нататък Подземният паркинг на две равнища обезпечава в допълнение удобството на гостите на хотела в самия център на курорта. До самата ограда на комплекса се намират тенис кортовете на Слънчев Бряг.

Петзвездният хотел е неповторимо място и за отмора на фамилиите с деца. Клубът, ситуиран на партерното равнище, заема обширните 120м2, а атрактивният му интериор подготвя малчуганите да се забавляват под контрола на професионални аниматори. Той е съвършен за деца на възраст от 4 до 12 години и в него те могат да се насладят на разнородни действия с развлекателен екип. Организират се уроци по танци и диско вечери.

Единственият открит търговски център по южното Черноморие – Royal Beach Mall, който е част от територията на Barceló Royal Beach, също е съвършено допълнение към всичко в хотела. Най-горещата точка за феновете на модата и новите трендове е отлична опция за туристите да се допрян до обичаните си интернационалните и локални марки, да намерят желаните от тях козметични и здравословни артикули, да се срещнат и забавляват с другари и да се насладят на свежи напитки и вкусни ястия в гостоприемните заведения за хранене през летните месеци.

Barceló Royal Beach оперира в България под марката на световноизвестната верига Barceló Hotels&Resorts. Петзвездният хотел в к.к. Слънчев Бряг е благосъстоятелност на капиталовата компания Галакси Инвестмънт Груп. Портфолиото на сдружението включва още международен клас хотели, ръководени под името на приети интернационалните марки, измежду които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР