Международната федерация по тенис (ITF) съобщи, че над 900 турнира

...
Международната федерация по тенис (ITF) съобщи, че над 900 турнира
Коментари Харесай

Над 900 тенис турнира са отложени

Международната федерация по тенис (ITF) заяви, че над 900 шампионата във всичките ѝ вериги са били отсрочени до момента поради пандемията на ковид и че половината от чиновниците ѝ са изпратени в неплатен отпуск.

В изказване на тенис федерацията се споделя, че се ползват редица ограничения за " отбрана на работните места и дълготрайна отбрана на здравето в нашата организация и нашия спорт ".

Първият образец е с президента Дейвид Хагърти, който непринудено е понижил заплатата си с 30 % до края на годината.

" Нашата цел е да осигурим дълготраен напредък и резистентност на нашия спорт в тясно съдействие с нашите 210 страни членки. Ето за какво в къси периоди би трябвало да взимаме сложни решения, с цел да можем да оставим тениса в този му тип за бъдещите генерации по целия свят ", споделя Хегарти, който предходната година завоюва нов мандат отпред на организацията ", показва Хагърти.

Първата стъпка е, че ITF възнамерява половината от чиновниците да бъдат разпределени по схемата за задържане на работа на държавното управление на Обединеното кралство. Съгласно схемата работодателите могат да желаят 80% от месечните заплати на чиновниците, които са закрепени до 2 500 паунда (3085 долара) на месец.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР