Международната федерация по борба (UWW) утвърди квалификационния процес за Париж

...
Международната федерация по борба (UWW) утвърди квалификационния процес за Париж
Коментари Харесай

Международната федерация по борба утвърди квалификационния процес за Париж 2024

Международната федерация по битка (UWW) утвърди квалификационния развой за Париж 2024, където 288 борци ще се борят за 18 комплекта медали в категориите типичен жанр, свободен жанр и дами. За България квалификациите ще стартират на международното състезание през 2023, на което хазаин към момента е Красноярск сред 16 и 24 септември, само че това може и да се промени поради войната в Украйна. Четиримата медалисти във всяка категория ще печелят квоти за страните си, а изгубилите в битките за бронз ще имат преборване за още едно място.

Втората фаза e европейска подготовка сред 4 и 7 април 2024, като нейният хазаин не е явен. В нея квоти за страните си ще печелят финалистите във всяка олимпийска категория.

Третата фаза е международна подготовка сред 9 и 12 май също с незнаен хазаин. Квоти ще печелят 36-имата финалисти в олимпийските категории, до момента в който двамата бронзови медалисти ще имат преборване за още една.

В последната фаза ще се включат състезателите, които са останали без квоти в европейските, панамериканските и азиатските квалификации.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР