Международна кръгла маса за подобряване и прилагане на политиките за

...
Международна кръгла маса за подобряване и прилагане на политиките за
Коментари Харесай

Кръгла маса за живот без тютюнев дим за европейските граждани


Международна кръгла маса за възстановяване и използване на политиките за надзор на тютюна в България и Европейския съюз в подтекста на ограничение на рекламата, промоцията и спонсорството на тютюневи произведения ще се организира в София през днешния ден.

На нея бъде разисквана опцията за живот без тютюнев пушек в Европа в подтекста а ограничение на рекламата, промоцията и спонсорството на тютюневи произведения.

Форумът ще бъде открит от доктор Гергана Гешанова – ръководител на Коалиция за живот без тютюнев пушек. На форума видеобръщение ще направи доктор Витенис Андриукайтис, еврокомисар по опазване на здравето и сигурност на - храните.

Сред участниците са доктор Скендер Сила – представител на СЗО и началник на офиса на Световната здравна организация за България, Джошуа Ейбрамс - шеф, Еврaзийски район на “Кампания за деца свободни от тютюнев пушек ”, Съединени американски щати, доктор Франциско Родригез Лозано - ръководител на ESNP (Европейска мрежа за предварителна защита на тютюнопушенето), Испания, Ан Джоунс – механически консултант, Отдел „ Контрол на тютюна “, Международен съюз за битка с туберкулозата и белодробните болести, Австралия и Анка Тома Фрийдлендър – шеф на Коалиция “Партньорство за среда без тютюнев пушек ”, Брюксел./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР