Международна кариера, концерти зад граници, престижни награди и успехи -

...
Международна кариера, концерти зад граници, престижни награди и успехи -
Коментари Харесай

Кристиан Костов стегна багажа и отлетя в САЩ, впечатлява отново с визия

Международна кариера, концерти зад граници, влиятелни награди и триумфи - това е една от огромните фантазии на съвсем всеки човек, занимаващ се с изкуство. Не са доста българите, които съумяват да пробият точно на огромния пазар, само че към този момент добре знаем имената на тези, които въпреки всичко са постигнали сходен огромен триумф. 

След тези наши гордости несъмнено е надареният Кристиан Костов, който развива кариерата си отвън рамките на България. Неговата харизма и гений бяха високо оценени в Европа, когато Костов ни показа на " Евровизия " през 2017 година и ни класира на влиятелното второ място. 

Сега Кристиан е решен да покори един от най-големите градове в света и една от централните точки за правене на шоубизнес - Ню Йорк. Певецът е в Щатите от няколко дни, като първо посети Лос Анджелис, където се наслаждения на прелестното време и конюнктура. Костов е в страната на неограничените благоприятни условия по работа, само че не сподела на този стадий защо става дума. Най-вероятно пътуването му е обвързвано с нова музика, с която ще зарадва почитателите си, само че това не е потъврено публично.

Виж още:  Тита подлуди Инстаграм единствено с една фотография, почитателите я питат за OnlyFans

" Толкова доста неща се случват в живота ми сега и се вълнувам доста. Чувствам, че съм тъкмо там, където би трябвало да бъда! Нямам самообладание да споделя с вас всички нови неща ", написа към една от фотосите си Кристиан, на която е облечен с бяла риза, а усещане вършат ноктите му, които са лакирани в синьо. 

Виж още: 

Турът на Костов продължи към Ню Йорк, където се намира сега и показа, че работи по нови планове, за които още не може да опише доста, само че пък предложи нещо любопитно на почитателите си в Инстаграм. Костов пусна занимателна игра в профила си, като условието е едно - хората да пишат колкото си изискат мнения, само че когато артистът напише " Стоп ", този преди него (т.е коментирал последен) печели спациална картичка, която Кристиан персонално ще изпрати от Ню Йорк.

Междувременно Кристиан впечатлява Ню Йорк с неповторими и артистични визии, а дългата му коса към този момент се е трансформирала в неговата запазена марка.

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР