Между Първанов и Борисов имаше силно напрежение, но то не

...
Между Първанов и Борисов имаше силно напрежение, но то не
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Президентът е слабата страна във войната с премиера

Между Първанов и Борисов имаше мощно напрежение, само че то не беше толкоз персонално. Сега напрежението сред Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на е доста персонално или най-малко президентът го приема по този начин.

Това съобщи в предаването "Лице в лице " по БТВ някогашният секретар на президента Росен Плевнелиев и политолог Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични, която разяснява неспиращите престрелки сред президент и министър председател. "Първанов не беше от хората, които търсят всеки ден естрада, с цел да изричат своето мнение. Той беше овладял доста добре чувството каква тъкмо е ролята на президентството и какви са прерогативите на президента.

Примирието май е невероятно. Вижте острата реакция на Борисов за Радев!

За мен е неточност, че Радев се пробва да дава мнение и да нападна при всяка опция. С всекидневните му изявления и нападки институцията олеква. Президентът е слабата страна в тази война, тъй като той единствено приказва и действително не може да свърши нищо. Борисов може нищо да не приказва, а единствено да работи и демонстрира свършеното, тъй като той е отпред на изпълнителната власт.

Другото главно обвързване на президента е да се съветва, само че всички видяхме какво се случи на последната такава консултация - изпълнителната власт го унижи обществено като прати заместници на службите ", разкри Коларова.

Румен Радев разиска рисковете пред ръководството на страната с управленията на службите за сигурност

Тя разяснява и тематиката за чатовете сред предприемача Пламен Бобоков и секретаря на президента Пламен Узунов. "Узунов е човек с основна роля в президентската институция. Секретарите на президента са безусловно неговите ръце и те играят основна роля при всичко. Най-важното е, че всяка една среща и преписка на секретарите би трябвало да е обществена.

ДАНС подхваща чатовете сред Узунов и Бобоков, прокуратурата разгласява нова порция от тях

За мен държанието и постъпките на Узунов се дължат на обстоятелството, че той счита, че това е обикновено и е в реда на нещата за българската политическа сцена. За страдание тази процедура е извънредно порочна, само че се случва с съвсем всички български политици. Най-малкото с тези чатове си личи, че президентството се е отблагодарявало за поддръжката на изборите ", приключи Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР