Между „Обединените патриоти“ няма скандал, те просто се разграничават от

...
Между „Обединените патриоти“ няма скандал, те просто се разграничават от
Коментари Харесай

Искрен Веселинов от Патриотите с изненадваща позиция за мегаскандала с руския патриарх

Между „ Обединените патриоти “ няма скандал, те просто се разграничават от избрани изразни средства. Не е редно вицепремиер да изрича това. Това съобщи в ефира на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Искрен Веселинов от " Обединени патриоти " във връзка скандалните изявления на вицепремиера Валери Симеонов за патриарх Кирил.

Според него в мнението им думи като джихат няма. „ Това не е препирня посред ни, сред нас няма спор, няма скандал. Парламентарната група одобри решение, че се разграничава. Имаме механизъм за работа и гласоподаване “, уточни депутатът.

По думите на Веселинов партията не споделя метода, по който патриархът приказва пред нашия президент. Но в същото време не приема такива обиди съм духовника.

„ Ние би трябвало да почитаме минимум институцията. Не утвърждаваме изразните средства. Когато човек е на избрана позиция, би трябвало да избира подобаващите изборни средства “, уточни той.

Искрен Веселинов разяснява и скандалната договорка за ЧЕЗ. „ Оказа се, че няма държавен орган, който да прави оценка пълномощията преди такива покупко-продажби “, счита той. Политикът напомни, че преди компанията на Гинка Върбакова е имало различен любимец. Едно енергодружество, което банкрутирало и прекратило активността си през есента, трябвало да бъде купувачът.

„ Доколкото разбрахме от службите до равнище вицепремиер са стигали отчетите. Много малко знаем за сдружението. Нямаме процедура, която да откри с какви капитали е това сдружение “, разяснява Искрен Веселинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР