Между 500 и 900 нелегални мигранти влизат в България на

...
Между 500 и 900 нелегални мигранти влизат в България на
Коментари Харесай

Между 500 и 900 нелегални мигранти влизат в България на ден

„ Между 500 и 900 незаконни мигранти влизат в България дневно “, съобщи пред БТВ Росица Димитрова, шеф на Гранична полиция.

Тя уточни, че не знае кои са служителите на реда, за които вътрешният министър Иван Демерджиев приказва преди дни, че оказват помощ за трафика на бежанци. В момента когато приключат работа, министър Демерджиев евентуално ще каже кои са служителите на реда, помагали на трафикантите на мигранти.

Росица Димитрова сподели, че стартират да се укрепват тези сектори по оградата на южната ни граница, които са компрометирани. Там в това време има дежурства от служитгели на Гранична полиция и Министерството на защитата.

„ Каналджиите към този момент са наясно, че границата е наситена със чиновници на Гранична полиция и на МО и се преценяват с това “, разяснява Росица Димитрова пред Би Ти Ви.

Според нея след 2015 година в този момент следим най-силния напън от незаконни мигранти на границата на България. Тяхната цел е Западна Европа, едвам 5% от този поток остава в България и този голям напън няма по какъв начин да бъде редуциран до нула, уточни още шефът на Гранична полиция.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР