Механичните трансмисии са нещо, което повечето хора считат за отживелица.

...
Механичните трансмисии са нещо, което повечето хора считат за отживелица.
Коментари Харесай

Toyota зарадва феновете и представи Supra с механична трансмисия

Механичните трансмисии са нещо, което множеството хора смятат за отживялост. Несъмнено модерните „ автоматици “ са по-бързи в промяната на предавка от индивида, само че чувството за надзор върху колата и „ ръчкането “ на скоростния лост е нещо за което почитателите на колите не желаят да не помнят.
`Toyota

Именно за това, Toyota показа нова версия на Supra с механична трансмисия, особено създадена за модела с 3.0-литров бензинов мотор на BMW.Скоростната кутия е особено създадена за модела и носи означението „ intelligent Manual Transmission “ със специфичен програмен продукт с приоритет към продуктивността.
`Toyota

Този програмен продукт пресмята подобаващия въртящ миг при натискане и разпределяне на педала на съединителя, с цел да достави оптималното от държанието на колата при промяна на предавка. Опцията може да бъде изключена от менюто или при превключване на състезателен режим. От Toyota са трансформирали и предавателното число за по-добро ускоряване.
`Toyota

Инженерите на компанията са преместили лоста за скоростите, с цел да обезпечат задоволително разстояние до другите бутони и споделят, че топката на скоростния лост е с тегло от 200 грама със специфична лостова система, която да минимизира усилието при промяната на скоростите.
`Toyota

Моделът идва серийно с червен надпис Supra в екстериора, кожа и алкантара в интериора, както и озвучителна система JBL. Окачването също е променено, дружно с кормилното ръководство, а Track Mode разрешава елементарен дрифт с функционалността Hairpin+.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР