Мегз най-после застана пред камера и изпълни обещанието си да

...
Мегз най-после застана пред камера и изпълни обещанието си да
Коментари Харесай

Рев и сополи по bTV: Ето какво сътвори Мегз при Венета Райкова!

Мегз най-сетне застана пред камера и извърши обещанието си да опише истината за връзката си с транспортния необут Румен Рончев. Каканашева даде извънредно изявление на Венета Райкова в “Папараци " точно на католическия Великден. В него стилната принцеса през сълзи показа цялата си любовна история. Тя даде напълно нов поврат на тиражираната медийна версия на големия скандал, в който се забърка през зимата. Дори водещата Венета Райкова беше с насълзени очи.  

Рончев и Каканашева са се срещнали в далечната 2015 в родния им град Раковски. Рончев е продал на Мегз плат, който е останал от несбъднат товар. От оня миг нататък предприемачът е почнал да праща есемеси на Каканашева като любовното гонене е траяло цели 4 години. Мегз е имала друга връзка по това време и не е позволила предприемача. Накрая хубавицата сама поискала среща с транспортния необут, тъй като имала интерес към негов парцел, който бил в съседство с шивашкия ѝ завод. Искала да купи парцела и да разшири цеха си. Рончев държал да договаря персонално, само и единствено с нея. От оня миг нататък двамата станали неразделни до влизането на Рончев в ареста.  

Според Мегз двамата не са очаквали обстановката да ескалира до непрекъснато задържане. Задържането било предизвикано от неприятно отношение на Рончев към проверяващите служители на реда. В момента на задържането му законната му брачна половинка съумява да влезе в ареста и да го настрои против Каканашева. Като го излъгала, че Мегз е основала скица с някогашен мъж в живота ѝ, с цел да присвои благосъстоянието на транспортния необут. 

Междувременно тя подкупва юриста на Рончев, който убеждава Каканашева да не се поя
Така Каканашева решила, че единствената ѝ опция е да отиде непосредствено в съда и да се разкрещи по този начин, че Рончев да я чуе. Това и станало. Всички гледахме в новините по какъв начин Миглена Каканашева се появи в съда с гръм и тропот и стартира да крещи на обичания си, че е с него и го обича. Тогава предприемачът също схванал, че очевидно е бил лъган и манипулиран и отдръпнал всичките си обвинявания против Мегз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР