Мегаяки партита по морето си е спретнал Мариан Вълев-Куката, научи

...
Мегаяки партита по морето си е спретнал Мариан Вълев-Куката, научи
Коментари Харесай

Куката разцепва на Слънчака

Мегаяки празненства по морето си е спретнал Мариан Вълев-Куката, научи HotArena. Рускини, чехкини, софиянки, германки — артистът не пропуща, разкриват очевидци.

Колкото и да се пробва да се маскира, с цел да не го разпознаят почитателите, звездата от „ Под прикритие” постоянно става обект на ловци на подписи.

Освен това сега свети като светофар поради ролята си в сериала „ Ускорение” той е с боядисана коса, а главата му е жълто-бяла.

На купона за сериала участва и актрисата Луиза Григорова, която бе в компанията на мъжа си Мартин Макариев. Тя също е част от състава, само че никой не разяснява, че точно поради брачна половинка си и тя попадна в сериала, написа „ България днес”.

Снимките на интернационалния план към този момент започнаха на морето и както е тръгнало, цяло лято ще откарат там екипите. От заран до вечер крепко се работи.
А след това крепко се купонясва!

Куката е изтъкнат празненство почитател, около епизодите на „ Под прикритие” постоянно можеше да бъде засечен с хубавица на разположение из нощните клубове. И в този момент не е по-различно в Свети Влас, където Вълев е цар на нощния живот и отхвърля да си даде отмора.

Жените, изключително красивите са му уязвимост. По време на „ Под прикритие” той изживя къса, само че бурна обич със Снежана Макавеева. Години по-рано делеше една постелка с Белослава в Съединени американски щати, само че двамата се разделиха малко по-късно.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР