Мегасблъсъкът за абсолютната титла в свръхтежка категория между и Тайсън

...
Мегасблъсъкът за абсолютната титла в свръхтежка категория между и Тайсън
Коментари Харесай

Пропада ли боят Антъни Джошуа - Тайсън Фюри?

Мегасблъсъкът за безспорната купа в свръхтежка категория сред и Тайсън Фюри е анулиран, твърди World Boxing News. Новината обаче бе посрещната с подбив от мениджъра на Джошуа Еди Хърн.
В последните няколко дни непрекъснато се приказва за проблеми сред двете страни. Двамата трябваше да се бият през юли в Риад, Саудитска Арабия. Два доста значими мача се изиграха при свърхтежките. В Манчестър Джоузеф Паркър от Нова Зеландия бе пратен в нокдаун от Дерек Чисора в първия рунд, само че завоюва след 2:1 съдийски гласа 115:113, 116:111 и 113:115.
 Майк Тайсън: Харесвам Джошуа, само че Фюри ще го победи Майк Тайсън: Харесвам Джошуа, само че Фюри ще го победи
Бившият международен първенец в тежка категория Майк Тайсън предвижда победа за Тайсън Фюри в супер конфликта му с Антъни Джошуа, който ще о...
В Лос Анджелис Анди Руис се завърна на кръга 18 месеца след загубата от Антъни Джошуа и завоюва борбата за Мексико против Крис Ареола след 117:110, 118:109 и 118:109. Руис също бе в нокдаун във втория рунд, само че съумя за се съвземе.
Мачът бе помрачен от здрав пердах на почитателите на трибуните, като трябваше да влиза полиция в залата, да да ги разтърве. И огромната вест в бокса е, че легендата Оскар де ла Оя възнамерява да се завърне на кръга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР