Мегасблъсъкът между Тайсън Фюри и Олександър Усик, който трябваше да

...
Мегасблъсъкът между Тайсън Фюри и Олександър Усик, който трябваше да
Коментари Харесай

Пропадна двубоят между Фюри и Усик. Защо?

Мегасблъсъкът сред Тайсън Фюри и Олександър Усик, който трябваше да дефинира новия безспорен международен първенец в тежка категория, пропадна. Новината бе доказана от промоутъра на украинеца Александър Красюк. Причината е, че двете страни не са стигнали до единодушие по отношение на изискванията по контракта.

По-рано този месец бе оповестено, че Фюри и Усик са постигнали сделка да се изправят един против различен на 29 април на " Уембли ", като Циганския крал трябваше да прибере 70 % от приходите. В последна сметка до договор не се стигна и мачът няма да се състои.

Сега украинецът ще се опита да отбрани купите си в тежка категория против наложителния кандидат на WBA Даниел Дюбоа.

Фюри, който за стана безспорен международен първенец, откакто победи сензационно Владимир Кличко през 2015 година, в никакъв случай не е губил купите. Той държи пояса на WBC от този момент, а предходната година Фюри завоюва две борби на стадиона в Лондон - против Дилиън Уайт и Дерек Чисора, с цел да отбрани купата си, осведоми " Нова ".

Александър Усик мина в тежка категория и през 2021 година, с цел да детронира Антъни Джошуа и да завоюва коланите на IBF, WBO и WBA. Украинецът отбрани тези оценки с нова безапелационна победа над Джошуа предишния август.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР