Меган Маркъл успя да си извоюва свободата, за която явно

...
Меган Маркъл успя да си извоюва свободата, за която явно
Коментари Харесай

Тормозът, на който е подложена Меган

Меган Маркъл съумя да си извоюва свободата , за която очевидно си е мечтаела още от първите мигове в кралския си двор. Но това, че двамата с Хари към този момент поставиха основите на новия си живот в Канада не значи, че им е е толкоз умерено, колкото биха желали.

Освен с папараците, херцогинята на Съсекс би трябвало да се пребори и със личния си татко. Двамата с Томас Маркъл са в негласна война от деня, в който се разбра, че Меган е дамата до принц Хари. От тогава до момента баща й не стопира да приказва за нея през медиите.

След оповестяването на новината за напускането на кралския двор от Хари и Меган, Томас Маркъл даде първото си изявление от няколко месеца насам. В него той жигосах дейностите на двойката като неприемливо опълчване против монархията.

Watching this documentary on Channel 5, feel sorry for Thomas Markle seems a really nice guy. #thomasmarkle #channel5 pic.twitter.com/5pxOEJPOwA
— Kevin Wright (@iamkev_1981) January 22, 2020
" Меган сбъдна фантазията на всяко момиче - да стане принцеса. Но очевидно три милиона $ и къща с 26 спални не са й задоволителни. ", разяснява Маркъл. Според него, щерка му не е никаква жертва на тормоз и на расизъм, каквато се изкарва.

Освен това, бащата на херцогинята се закани, че всеки месец ще приказва пред медиите, до момента в който щерка му не реши да се свърже с него . " Не желая просто да заставам у дома, да мълча до края на дните си и да очаквам някой да се сети за мен. ", сподели бащата на Меган.

Banijay Rights distribue « Thomas Markle: My Story »: https://t.co/NdiAInR6wG pic.twitter.com/vtwO0ySHLd
— Ecran Total (@Ecran_Total) January 23, 2020
Той призна и че е писал на своята някогашна брачна половинка и майка на херцогинята Дория Рагланд с молба да я накара да се свърже с него и да съумеят да поправят връзките ни. Но и този негов ход към този момент е без резултат, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и проблемите с регистрирането на комерсиалната им марка
Поредната спънка пред Хари и Меган

Кой е против тях този път

Именно по тази причина се е решил на последния си обезверен ход - да дава изявленията на всеки четири седмици, надявайки се на някакъв опит за връзка от страна на Меган. Съмняваме се обаче да реализира резултата, който твърди, че търси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР