Меган Маркъл сподели безпокойството си, предизвикано от битуващото в общественото

...
Меган Маркъл сподели безпокойството си, предизвикано от битуващото в общественото
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Жените са `опетнявани` заради сексуалността си, а мъжете - възхвалявани

Меган Маркъл показа безпокойството си, провокирано от битуващото в публичното пространство отношение към дамите, които искрено приказват за своята половост. 

По думите ѝ дамите, които разкриват детайлности към половия си живот, постоянно биват " очерняни " и подложени на критика по този начин, че да се почувстват засрамени от своята откровеност.



В последния епизод на подкаста си „ Архетипи “, който излезе във вторник в Sportify, херцогинята на Съсекс споделя: " Не разбирам какво е това, че стигмата към дамите и тяхната половост и проучването на сексуалността им е доста по-опетнена, в съпоставяне със същото при мъжете. С напредването на възрастта изследваш и започваш да разбираш своята страст, своята женска божественост. Сексуалността на дамата, неведнъж може да бъде употребена против нея. Докато мъжът, в случай че е плейбой, излиза да се забавлява или каквото и да прави, постоянно е възхваляван. Но за една жена, без значение дали е най-успешната жена..., давам обещание ви, все ще се откри някой да каже: " О, тя беше такава к....а в колежа ".

41-годишната брачна половинка на принц Хари, с който се радват на 3-годишен наследник Арчи и на 17-месечна щерка Лилибет, счита, че концепцията за половото пътешестване на една жена към себе си постоянно ѝ лепва очернящи етикети. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР