Меган Маркъл няма да придружи Хари, който ще посети семейството

...
Меган Маркъл няма да придружи Хари, който ще посети семейството
Коментари Харесай

Хари сам ще гостува на баба си, Меган и Арчи в САЩ

Меган Маркъл няма да придружи Хари, който ще посети фамилията си във Англия това лято. Според вътрешни хора, херцогът на Съсекс ще се върне за първи път в Лондон, откакто се реалокира със брачната половинка и сина си в Съединени американски щати през юни 2020 година Хари желае да види кралицата, принц Чарлз и принц Уилям, дружно с племенниците и племенниците си.

Но е малко евентуално Меган Маркъл и дребният Арчи да са с него, написа Дейли мейл. 

Все отново двойката към момента не е финализирала летните си проекти и доста ще зависи от това дали ограниченията за коронавирус им разрешават да пътуват.

Източници настояват, че решението на Меган да не се причисли към брачна половинка си е по „ персонални и на практика “ аргументи и по никакъв метод не е неприятно отношение към висшите кралски особи.

Няколко основни кралски събития ще се проведат това лято, в това число честванията на 100-ия рожден ден на принц Филип и формалното честване на 95-ия рожден ден на кралицата.

Хари би трябвало да бъде и във Англия през юли за откриването на статуята на Даяна в двореца Кенсингтън, която той и Уилям поръчаха дружно в нейна памет предходната година .

Източник съобщи пред Mail: „ Трябва да се подчертае мощно, че към момента има детайл на неустановеност за това заради непредсказуемата обстановка с Covid, само че разбирането е, че херцогът е повече от евентуално да се върне самичък.

Друг изясни: " Нейно величество ясно съобщи когато напуснаха Обединеното кралство, че Хари и Меган към момента са доста обичани членове на фамилията и са добре пристигнали на фамилни събития ". Това към момента е правилно.

Но към момента има огромна отдалеченост сред Хари и доста членове на фамилията, изключително брат му.

В момента Хари, Меган и синът им Арчи живеят в Калифорния, откакто се реалокираха в чужбина през ноември 2019 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР