Меган Маркъл е много по-облагодетелствана откъм приятели зад океана в

...
Меган Маркъл е много по-облагодетелствана откъм приятели зад океана в
Коментари Харесай

Когато Меган загуби най-добрата си приятелка

Меган Маркъл е доста по-облагодетелствана откъм другари зад океана спрямо принц Хари. Въпреки това, херцогинята неотдавна прекъсна връзките си с една от дългогодишните си приятелки - Джесика Мълроуни.
 Меган Маркъл, Джесика Мълроуни и обвиняванията в расизъм към най-хубавата другарка на херцогинята
Расистка ли е най-хубавата другарка на Меган

Непристойна постъпка

Тя се подвизаваше и като нейна стилистка, само че неотдавна се забърка в расистки скандал, което накара Меган да спре да й дава отговор на позвъняванията .

Според източници, представени от Daily Mail, Джесика е звъняла неведнъж на досегашната си другарка с концепцията да й изясни какво в действителност се е случило сред нея и влогърката Саща Екзитър, която я обвиняваше в отправяне на директни закани. А това, че Маркъл не е желала да я изслуша, е съумяло да я озлоби, тъй като е останала без най-близката си другарка, тъкмо когато има най-голяма потребност от нея .
 Снимка 488038

Говореше се даже, че Мълроуни е взела решение да напише книга, в която да опише за другарството си с херцогинята през годините, както и за самата нея като персона . Подобно издание сигурно ще стане шлагер, а и Джесика няма какво към този момент да губи...

Тези изказвания накараха брачна половинка на стилистката да излиза с обществена позиция по въпроса. Бен Мълроуни разгласява в своя Twitter профил публикацията от Daily Mail, в която се приказва за драмата сред брачната половинка му и Меган, и просто написа с огромни букви, че всичко това е погрешно , предава Vanity Fair.

Самата Джесика избра да си спести коментара по тематиката, като няколко дни по-рано съобщи, че почита решението на своите досегашни работодатели да я уволнят. Допълни и че е осъзнала, че това, че е бяла и привилегирована жена в Съединени американски щати не я пази от всевъзможни офанзиви, евентуално визирайки и мненията за другарството й с Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР