Меган Фокс знае как да превърне една обикновена жилетка в

...
Меган Фокс знае как да превърне една обикновена жилетка в
Коментари Харесай

Жилетката може да бъде секси: Меган Фокс подпали с визия без сутиен

Меган Фокс знае по какъв начин да трансформира една елементарна жилетка в нещо горещо и секси. Жилетката несъмнено не е дреха, която сръзваме автоматизирано със съблазън и фешън трендове, а с нещо комфортно, меко и топло, само че Меган знае по какъв начин да промени това за секунди. Красивата актриса бе уловена от папараци в Лос Анджелис, а за визията си хубавицата е избрала червен тоалет. 

Виж още: Моника Валериева нажежи пристрастеностите до алено, отдаде се на почивки

Меган е заложила на алена пола с висока талия и алена жилетка, която обаче е много отворена, а под нея звездата не носи сутиен. Аутфитът е евентуално селекциониран от стилистката на Меган - Мейв Райли, която се грижи постоянно за съвършената визия на актрисата. Целият тоалет е комбиниран със сандали на висок ток и дребна алена чантичка, в която едвам се побират портфейл и мобилен.

Виж още: Фики става татко за повторно скоро! Певецът показа пола на бебето, описа за вълненията 

Не сме сюрпризирани, че Меган е харесала визията, тъй като с нея разкрива съвършената си форма. Скоро писахме, че звездата е отслабнала с цели 17 кг., за едвам 5 месеца. Тайната е, че Меган не се храни с бели храни, няма cheat дни, пие доста смутита и тренира кръгово.

Изображение: https://www.instagram.com/meganfox/, Getty Images 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР