Меган Фокс и Кортни Кардашиян са доста близки в последно

...
Меган Фокс и Кортни Кардашиян са доста близки в последно
Коментари Харесай

Секси и топлес: Меган Фокс и Кортни Кардашиян хвърлиха горнищата и се гушнаха

Меган Фокс и Кортни Кардашиян са много близки напоследък и постоянно могат да бъдат видяни на едно или друго светско събитие. Тази им непосредственост в този момент стана още по-голяма, откакто двете хубавици позираха в обща фотосесия, само че не това провокира вниманието, а самите фотоси.

На някои от фрагментите двете брюнетки са топлес и са се съвсем гушнали. Новите фотоси са част от промо акцията на Ким Кардашиян и нейната линия дамско долни дрехи.

Виж още: Мика Стоичкова подхвана нов бизнес, върна се в София за непрекъснато

Меган Фокс е известна със своите по-разкрепостени фотосесии, само че Кортни по-рядко залага на сходно лъчение и визия. Гаджета на двете звезди сигурно са удовлетворени от фотосесията, която провокира лавина от реакции в мрежата. Фокс и Кардашиян започнаха да демонстрират другарството си все по-често, като за първи път ги видяхме дружно на премиите на MTV по-рано през септември. 

Виж още: Хумор, обич и общи ползи: Наръчник за сполучлива връзка от Кристиан Кирилов и Джулия 

22-годишната щерка на Травис Бейкър, мъжът до Кортни, реагира на горното фото единствено с една дума: " Горещо ". Изглежда, че младото момиче няма нищо срещу връзката на баща си с риалити звездата, която може да ѝ стане мащеха.

Изображение: https://www.instagram.com/kourtneykardash/, https://www.instagram.com/meganfox/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР