Megami Club Plovdiv спази обещанието си за бляскави тематични вечери

...
Megami Club Plovdiv спази обещанието си за бляскави тематични вечери
Коментари Харесай

Megami Club Plovdiv спази обещанието си

Megami Club Plovdiv съблюдава обещанието си за блестящи тематични вечери и премиера от Алисия. Богинята на нощния живот имаше съвършен проект за миналата празненство седмица и го съблюдава до последния подробност.

Вече е традиция в сряда вечер в Megami Club Plovdiv да се състои " All in " събитие с присъединяване на DJ Damyan. С него заведението сложи блестящо начало на звездния проект.

В четвъртък Megami Club Plovdiv посрещна една своя фаворитка - Алисия. Същата нощ певицата представи пред пловдивската аудитория своя най-нов шлагер, който е дует с Човека-глас Тони Стораро. Песента се споделя " Златото на тати " и към този момент има над 300 000 гледания в YouTube. " Place For Love " тематиката завладя Megami Club Plovdiv в петък и събота. Гледките бяха зрелищни.

Megami Club Plovdiv чака вас и музикалните звезди Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия. Заповядайте! Лятото към този момент е в разгара си като страхотните летни страсти превзеха даже и тези, които не са на морския бряг. В Пловдив това се случва с помощта на свежите празненство оферти и преживявания. Megami Club Plovdiv приготвя следващата съвършена седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на обичани реализатори.

Софи Маринова ще е на сцената на Богинята на нощния живот в сряда. Нейният неповторим глас ще звучи онлайн и ще извърши безконечни шлагери. На събитието входът ще е свободен!

Гранд-гласът на поп фолка - Тони Стораро ще има удоволствието да пее на сцената на Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер. Освен с към този момент златните си шлагери, той ще зарадва публиката с най-новата си ария, която е дует с Алисия " Златото на тати ". Вечерта ще е с вход сободен за студенти.
Певицата, която към този момент един месец държи първото място в влиятелна родна музикална ранглиста с дуета си с Крум " Обичам те " - Анелия идва в Пловдив в петък особено за гостуването си същата вечер в Богинята на нощния живот.

" 300 minutes FAMOUS " ще е тематиката на заключителната за седмицата съботна вечер. Не пропускайте!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР