Медведев коментира думите на Столтенберг за запазването на Украйна като

...
Медведев коментира думите на Столтенберг за запазването на Украйна като
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: НАТО да не предоставя на Украйна ракетни комплекси Пейтриът

Медведев разяснява думите на Столтенберг за запазването на Украйна като суверенна и самостоятелна страна

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев предизвести НАТО да не дава на Украйна ракетни комплекси " Пейтриът " и назова алианса " престъпно образувание ", съобщи Ройтерс.

" Ако НАТО достави на киевските фанатици комплекси " Пейтриът ", както загатна генералният секретар Йенс Столтенберг, те незабавно ще станат законна цел на въоръжените ни сили ", написа Медведев в " Телеграм ".

От думите му не излиза наяве дали той засяга ракетните комплекси, украинската войска или НАТО, отбелязва Ройтерс.

Северноатлантическият алианс, в страните от който живеят не повече от 12 % от човечеството, не е необходим на цивилизования свят и би трябвало да бъде разхлабен като " престъпно образувание ", написа още Медведев, представен от ТАСС.

Той добавя, че представителите на НАТО " елементарно не помнят " за осъществените от тяхната организация държавни преврати по целия свят, за промените на законно определени държавни глави и убийствата на десетки хиляди мирни жители.

Медведев обръща внимание на думите на Столтенберг за запазването на Украйна като суверенна и самостоятелна страна. " Но той не сподели нищо за териториалната ѝ целокупност. Някакъв тип победа, само че явно при нови, мощно орязани граници на независимостта ѝ и в този си тип тя ще седне на масата за договаряния. Това към този момент е напредък ", заключава съветският политик.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР