Медицинска сестра в защитен костюм и маска на лицето, която

...
Медицинска сестра в защитен костюм и маска на лицето, която
Коментари Харесай

Медицинска сестра каза истината: Заразените в Китай са десетки хиляди ВИДЕО

Медицинска сестра в предпазен костюм и маска на лицето, която се грижи за болните от новия коронаворус в Ухан, съобщи, че над 90 000 души към този момент са инфектирани със страшната болест в Китай - това е доста повече от данните, които се афишират публично от държавното управление.

Според Пекин болните от вируса сега са малко над 1970.

Предупреждението от сърцето на епидемията се появи, до момента в който китайското държавно управление се изправя пред обвинявания в цензуриране на рецензиите по отношение на методите, по които се оправя с заболяването.

 She also called on foreign governments to send further aid to China, to help it contain the outbreak

Говорейки в запис, публикуван в мрежата, дамата споделя: Аз съм в региона, където стартира ковид. Тук съм, с цел да кажа истината. В момента, в провинция Хубей, в това число и района на Ухан, даже в Китай, 90 000 души са инфектирани с ковид " ".

В клипа дамата предизвестява хората да не излизат на открито и да се въздържат от празнуването на Новата китайска година.
"Искам да кажа, че всички, които сега гледат това видео, не би трябвало да излизат на открито. Не празнувайте. Не яжте на открито. Един път в годината честваме Новата година. Ако вие се опазите в този момент, ще може да се видите още веднъж с вашите родственици през идната година и ще сте здрави ", споделя тя.

Отправяйки обезверен апел за помощ във тип на консумативи, здравната сестра споделя още: "Не ни интересува какво споделя държавното управление. Аз ще ви кажа посредством обществените медии. Всички, апелирам ви, дарете маски, защитни очила и облекла на Ухан. Моля ви, помогнете ни. В момента ресурсите ни не са задоволителни ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР