Медиите съобщават за 28-годишния бивш футболист на Манчестър Сити Бенджамин

...
Медиите съобщават за 28-годишния бивш футболист на Манчестър Сити Бенджамин
Коментари Харесай

Бивш футболист на Манчестър Сити е изнасилвал пияни жени в паник стая

Медиите оповестяват за 28-годишния някогашен футболист на Манчестър Сити Бенджамин Менди, който е упрекнат в обезчестяване на девойки в имението си в село Мотрам Сейнт Андрю в Чешир.

The Guardian оповестява, че множеството от девойките са били пияни, Менди и неговият „ сътрудник “ на подсъдимата пейка, 41-годишният Луис Саха Матури, ги откривали в нощни клубове. След това двойката се превръщала в същински фанатици.

Понякога жертвите, чийто брой съгласно следствието е 13 души, не забелязвали незабавно, че са били изнасилени.

Пръв се заемал с работата Менди, а по-късно неговият сътрудник. Една от жертвите призна, че забелязала какво се е случило, откакто разкрила семенна течност в бельото си.

Друго момиче сподели, че откакто пристигнало в къщата на Манди, се събудило с лице надолу на дивана с ръце зад тила и със съзнанието, че е изнасилена.

Оказа се, че бранителят на Манчестър Сити е провел празненства край басейна, като преди този момент е отнемал мобилните телефони на девойките под благовидния предлог за " усамотение ".

Съдът сподели и фотоси на комплицирани брави, които са инсталирани в по този начин наречената „ паник стая” - това са деликатно затворени от вътрешната страна пространства, които са направени като защитна мярка против обирджии.

В тях, при положение на заплаха, притежателите можели да се скрият посредством натискане на избрани лостове и да блокират достъпа до себе си от вътрешната страна с ключалки.

Не можете да влезете в такива „ затворени жилища “ извън, можете да излезете единствено от вътрешната страна, знаейки авансово тайната на ключалките. Просто отваряне на вратата и излизане няма по какъв начин да стане, акцентира прокурорът.

От прокуратурата считат, че съдружниците чудесно са разбирали какво вършат.

Известно е, че Менди игра за Сити от 2017 до 2021 година, като три пъти стана първенец на Англия под управлението на Пеп Гуардиола. Играл е и за националния тим на Франция. През 2018 година стана международен първенец.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР