Медиите разкриха подробности около написването на третата част на филма

...
Медиите разкриха подробности около написването на третата част на филма
Коментари Харесай

Краят на една ера! Създателите на "Сексът и градът" искат да убият Тузара

Медиите разкриха детайлности към написването на третата част на кино лентата " Сексът и градът ", който по този начин и не се появи на огромния екран. В самото начало на кино лентата Тузара (Крис Нот) трябвало да почине от сърдечен удар в банята, предава " Дейли Мейл ".

Основният сюжет на " Сексът и градът 3 " в този случай трябвало да бъде построен около Кари (Сара Джесика Паркър) и нейните опити да намери начин да преодолее болката.

Според журналиста Джеймс Милър сценарият вероятно е предизвикал Ким Катрал (Саманта) да откаже да участва във филма. В края на краищата сценарият щял да бъде изграден около преживяванията на Кари, а не около приятелството на главните героини. Това не удовлетворявало Ким Катрал, тъй като нищо не се е случвало около нейната героиня - Саманта.

Припомняме, че преди няколко години снимките на третата част на филма " Сексът и градът " трябваше да започнат, актьорите вече бяха подписали договори, но в последния момент Ким Катрал отказа да участва в снимките. Режисьорите отказаха да заснемат продукцията без един от ключовите символи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР