Медии със странна активностЗащо Кирил Петков и Асен Василев не

...
Медии със странна активностЗащо Кирил Петков и Асен Василев не
Коментари Харесай

Читатели на “Труд News” с въпроси на редакционните ни телефони: Защо е тази истерия с връзките на Петков и Василев със САЩ

Медии със странна интензивност
Защо Кирил Петков и Асен Василев не са участвали на прощалното празненство на Н. Пр. посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа в американското посолство у нас се трансформира в главен въпрос на електронни медии. А читатели на “Труд News ” зададоха въпроса на публицистичните ни телефони каква е повода за тази нервност в новинарския поток към съпредседателите на “Продължаваме смяната ”.

Отсъствието на Петков и Василев било тематиката на вечерта в сряда за присъствалите на събитието в “Козяк ”, а в голям брой мнения се изброяват присъствалите родни политици. Публикации в уеб сайтове в допълнение подчертаваха върху неналичието на Петков и Василев от прощалното празненство.

Темата продължи да бъде настояща и в четвъртък, когато от тяхна обява във фейсбук стана ясно, че двамата са във Вашингтон за среща с българската общественост. А в нови публикации визитата на Петков и Василев оттатък Океана бе разтълкувана като начало на предизборната им акция от Съединени американски щати.

Странната интензивност на медии във връзка с двамата съпредседатели на “Продължаваме смяната ” и натрапването на информацията за какво не са в американското посолство, а по-късно и за какво са в Съединени американски щати, предизвика читатели да питат какво се крие зад покачвания медиен интерес към Петков и Василев за “затопляне на връзките им със Съединени американски щати ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР