Медалистките от тазгодишното световно първенство в Баку подготвят 4 спектакъла

...
Медалистките от тазгодишното световно първенство в Баку подготвят 4 спектакъла
Коментари Харесай

Златните момичета започват национално турне

Медалистките от тазгодишното международно състезание в Баку приготвят 4 спектакъла в София, Русе, Панагюрище и Шумен. Гранд-спектакълът в зала „ Арена Армеец “ на 21 ноември от 19:00 часа ще бъде гвоздеят на програмата. Събитието ще събере на една сцена 14 клуба по художествена гимнастика от столицата във виртуозни осъществявания към програмата на националния тим. Заедно с тях пред публиката ще излязат и едни от най-големите поп и рок звезди у нас – Скандау, Дивна, Deep Zone Project, Искрата, Д2, Веси Бонева и Дара Екимова.

„ Любовта и поддръжката, която девойките получават непрекъснато от почитателите им по целия свят, ни подтиква да изразим цялата тази сила в нещо огромно особено за тях. Затова взехме решение да организираме националното турне „ Светът на Златните девойки “ за едни невиждани спектакли от музика и танц, които да споделим с феновете ни. Искаме да ги докоснем до магията на осъществяванията на ансамбъла и самостоятелните състезателки. Можем да създадем нещо безусловно друго, да бъдем добър образец и тласък като развием отсега нататък едни невиждани огромни спектакли за българската и международната сцена. “, споделя Илиана Раева, ръководител на Българската федерация по художествена гимнастика.

Националният тим по художествена гимнастика завоюва цялостния брой квоти за присъединяване в Олимпийските игри в Токио през 2020 година преодолявайки конкуренцията от 170 гимнастички от 61 страни, което не се е случвало през последните 12 години. След сполучливото си присъединяване на Световното състезание в Баку през септември, България бетонира своята позиция измежду водачите в света и направи сериозна поръчка за бъдещи медали.

Билетите за спектаклите в „ Арена Армеец “ – София (21 Ноември – 19:00) и в „ ОЗК Арена “ – Русе (19 ноември от 19:00 часа) са към този момент в мрежата на epay.go и на всяка каса на EasyPay страната. Очаквайте скоро погледи от вътрешната страна и за декемврийските спектакли в Панагюрище и Шумен!

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР