Мечтаете за лукс, мечтаете за дни, изпълнени с положителни емоции,

...
Мечтаете за лукс, мечтаете за дни, изпълнени с положителни емоции,
Коментари Харесай

Мечтан лукс с печалби за над 6 450 000 лева от Спорт Тото

Мечтаете за разкош, мечтаете за дни, изпълнени с позитивни страсти, мечтаете за благосъстоянието на живота си! Не мислете, че всичко това постоянно ще ви подминава! Просто пробвайте да го спечелите.
Над 6 450 000 лв. от тотализатора са подготвени да изпълнят всяко ваше предпочитание. Имоти, бижута, круизи и искра, може да ви донесе присъединяване в 55-тия тираж с джакпоти за близо шест милиона и половина лв..

Всяко присъединяване в числовите и моментните лотарийни игри дава шансове да се включите и в акцията „ 63 години Тото фикс идея “. Срокът е до неделя, когато онлайн ще изтеглим рекордният брой от 63 спомагателни облаги.

На 13-ти юли тотализатора започва нова акция на програмата за лоялни клиенти с името „ Олимпийски Тото завършения “! Ще бъдат раздадени 33 ваучера за спортни артикули, всеки на стойност 300 лв., които можете с въодушевление да изхарчите в магазините на Спорт Депо. Точно толкоз щяха да бъдат дисциплините на Олимпиадата в Токио, която беше отсрочена, само че Спорт тото в никакъв случай не отсрочва шампионата по облаги! А главните дисциплини са следните: конкуренция за облаги до 3 000 000 лв. в " Тото 2 -Зодиак ", висок скок за
джакпот до 2 450 000 лв. в играта 6/49 и скоростно печелене на джакпот до 760 000 лв. в играта 6/42.

Солидни облаги без спомагателен
залог са заредени и в игрите „ Втори тото късмет “ - на " 5 от 35 " до 200 000 лв., на " 6 от 49 " до 120 000 лв. и на " 6 от 42 " до 95 000 лв.!

В предишния тираж
джакпотът в " Тото 2 - 6 от 49 " не беше извоюван, само че с помощта на „ Втори тото късмет “, участник от Пазарджик ще се наслаждения на облагата си от 20 000 лв..

В случай, че в последно време опциите за замогване не се редят на опашка пред дома ви, Спорт Тото ви дава благоприятни условия да намажете и от двете страни с черен хайвер препечената филийка на живота.

Залози за числовите игри можете да вършиме в тото пунктовете, а в случай че не знаете по какъв начин, чиновниците общително ще ви спомагат.

В цифровия свят, онлайн залозите за тотото са " кварталът на богатите ", в който всеки искащ е добре пристигнал. Направете си онлайн регистрация на www.toto.bg и участвайте, а облагите ще ви открият сами.

Крайният период да вземете решението, което ще раздели живота ви на " преди " и " в този момент " е до 18:00 часа този четвъртък. Не отлагайте

действителните шансове да забогатеете - колкото по-рано, толкоз по-дълго ще бъде удоволствието!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР