Мечтаете ли си за безгрижен живот на остров? Имаме предложение

...
Мечтаете ли си за безгрижен живот на остров? Имаме предложение
Коментари Харесай

Работа-мечта: 65 хил. лв годишно, за да живеете в островен замък

Мечтаете ли си за нехаен живот на остров? Имаме предложение за вас.
Позицията управител Обслужване на клиенти на Острова на Архангел Михаил в британското графство Корнуол наподобява доста привлекателна, изключително в случай че желаете да имате единствено няколко сътрудници, обичате морето и няма нищо срещу да живеете изолирано на остров.
Според обявата за работа, тя включва " следене на приливите и прогнозата за времето " и " поемането на отговорност за пътуването на посетителите от паркингите до замъка, както и ръководството на повече от 30 сезонни чиновници ".



Работата се предлага с жилище на острова, който ще би трябвало да населявате.
Идеалният претендент би трябвало да бъде " удобен, положителен и индивидуалист ", както и да работи добре под напън.
Докато популацията му е единствено 30 души, късчето земя е приветствало към 350 000 гости предходната година, тъй че не трябва да очаквате да лежите на плажа по през целия ден.

Островът на Архангел Михаил (познат и като Монт Сен Мишел на френски) е планински, с повърхност от 58 акра. Той е обвързван с континенталната част с път, наличен единствено по време на отлив.
Ако решите да кандидатствате по позицията, би трябвало да знаете, че заплатата е сред 34 000 и 41 000 $ годишно (около сред 54 240 и 65 400 лева), като работата ви дава опцията освен да живеете на прелестен остров, само че и да работите в същински палат.
Според The Times позицията към този момент се радва на интерес. В рамките на един ден от публикуването й на формалната страница на острова във Фейсбук 10 претенденти са подали молба.
Крайният период за кандидатстване е 17 април. Можете да подадете документи ТУК

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР