МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана разкрива като свое дъщерно

...
МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана разкрива като свое дъщерно
Коментари Харесай

Болницата в Монтана разкрива диагностичен център

МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “ в Монтана разкрива като свое дъщерно сдружение медицински център, който отваря порти на територията на най-голямата регионална болница в Северозапада, оповестяват от лечебното заведение.
Новият медицински център „ Д-р Стамен Илиев “ ЕООД има подписан контракт със Здравната каса за даване на действия в доболничната помощ в началото в три посоки – образна диагностика, урология и акушеро-гинекология.
Медицинската инсталация, която е разполагаем на центъра, покрива целия набор на образната диагностика – от рентгенови фотоси и ехография на коремни органи до високо профилираните проучвания компютърна томография /скенер/ и мамография. Апаратът за мамография е цифров, с минимална доза на облъчване и високо качество на изображение. Той е единственият от подобен висок клас на територията на Северозападна България, допълват от лечебницата.
МЦ „ Д-р Стамен Илиев “ ЕООД, се намира на адреса на регионалната болница: гр. Монтана, ул. „ Сирма Войвода “ 4.
Всеки пациент може да получи консултация и профилирани проучвания като бъде ориентиран с направление от доктор и се запише на тел. 096/307 442, мобилен тел. 0885 945 291, всеки ден от понеделник до петък - от 9 до 13 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР