Mazda разкри първите подробности за изцяло нов дизелов двигател, който

...
Mazda разкри първите подробности за изцяло нов дизелов двигател, който
Коментари Харесай

Mazda с нов шестцилиндров дизелов двигател. Обещава разход от 4.9 литра на 100 километра

Mazda разкри първите детайлности за напълно нов дизелов мотор, който е предопределен за вграждане в новия модел на марката. Новата трансформация ще бъде стартирана на пазара през януари идната година, като по всяка възможност новият елемент ще стане част и от портфолиото на различен нов автомобил, който ще бъде пуснат в продажба следващата година, а точно изпълнената с триредов интериор Mazda CX-80.

Новитя дизелов мотор, който ще бъде вграден първо при модификацията CX-60 e-Skyactiv D, е редови, шестцилиндров, 3.3-литров. Задвижващият елемент ще бъде разполагаем в две мощностни версии- 200 и 254 конски сили, и надлежно версии с предно и i-Activ AWD задвижване на четирите колела, а наличният оптимален въртящ миг ще доближава до 550 Нм.

От Mazda разясняват, че версията CX-60 e-Skyactiv D с 254 конски сили ще бъде в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7.4 секунди, оптималната скорост на придвижване от 219 км/ч, както и опция за изминаването на всеки 100 километра с 5.3 литра гориво.

При версията с 200 конски сили, CX-60 e-Skyactiv D ще се нуждае от 4.9 литра гориво за изминаването на 100 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР