Майлстоун празнуваКомпанията Майлстоун Системс празнува своята 10-годишнина в България с

...
Коментари Харесай

10 години "Майлстоун Системс" в България: Inspire Beyond Today

" Майлстоун " чества
Компанията " Майлстоун Системс " чества своята 10-годишнина в България с присъщите на екипа пристрастеност и досетливост. На 9 февруари съвсем 200 индивида се събират виртуално, с цел да вдигнат тост за всичко, което са постигнали дружно, и за всичко, което им следва. Специално готови от прочут софийски барман коктейли, съпроводени с самостоятелно брандиран за всеки шейкър, са единствено част от изненадите за хората на " Майлстоун ".
Вдъхновяващ подарък
По мотив годишнината и като подарък за чиновниците се ражда самодейността Inspire(d) Beyond Today: серия от диалози с вдъхновяващи персони, извършени в офиса на " Майлстоун ". Целта на тези срещи е да приготви хората за това, което носи бъдещето, да им вдъхне храброст да преследват фантазиите си и да ги поддържа да не стопират да изследват света. До момента посетители на Inspire(d) Beyond Today са били учителят по физика Теодосий Теодосиев, волейболистът Владо Николов, Влади Гюров, за който рестриктивните мерки са единствено в мозъка, и Стефан и Макс Иванови, татко и наследник, които преплаваха Атлантика. Разговорите са налични за всички в и " Майлстоун Системс " през цялото време вземат решение рубриката да излезе отвън границите на организацията, тъй като желаят да споделят вдъхновението, знанията и прозренията, които тези диалози носят, с необятната публика и по този начин да създадат подарък за годишнината си за всички.
Кои са " Майлстоун "
започва през 1998 година в Дания и през днешния ден е измежду водачите в производството на програмен продукт за видеомениджмънт и IP-базирано видеонаблюдение. Представена в 25 страни, от 2014 година е независима компания в групата на Cannon Inc.
Защо София
В София се намира вторият по величина офис за развойна активност след централата в Копенхаген, Дания, и главен хъб за ръководство на продажбите в Централна и Източна Европа. Българският офис отваря порти през февруари 2011 година, като през първата година е дом за разработчиците на мобилния сървър под войнственото име " Викинг ".

Първоначално започва като R&D център, само че капацитетът на българския пазар за експерти е толкоз огромен, че скоро " Майлстоун Системс " развива и други функционалности. Привлечени са квалифицирани фрагменти в разнообразни механически и нетехнически отдели, които образуват целия бизнес цикъл на разработка, поддръжка и продажби на програмен продукт. Така за 10 години в София компанията стартира от нула, а сега в София работят над160 експерти.
Навсякъде
С над 1000 чиновници в 25 страни разнообразието е движеща мощ за компанията. Различията раждат многочислени вероятности, а те водят до нови брилянтни хрумвания.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР