Майките от ”Системата ни убива” днес отиват „на гости“ на

...
Майките от ”Системата ни убива” днес отиват „на гости“ на
Коментари Харесай

Майките: Г-н премиер, пратете децата на мол - идваме ви на гости в Банкя

Майките от ”Системата ни убива” през днешния ден отиват „ на посетители “ на премиера Бойко Борисов, съобщи Фрогнюз. Точно на обяд възнамеряват стачкуват пред дома му Борисов в Банкя. В 11 часа потегля автошествие от паркинга на Българска народна банка.

Протестът им с искане за оставка на кабинета Борисов 3 продължава към този момент година. Точно на 5 март 2020г. майките построиха палатков лагер пред постройката на Министерски съвет.

„ Заедно с „ Блокада „ Орловград “, палатков лагер „ Ректорат “, палатков лагер „ Ларго “, палатков лагер „ Фонтан Независимост “, ви чакаме да се включите в протестното авто-шествие „ БОРИСОВ, ТУК съдебномедицинска експертиза! “, пишат от Системата ни убива.

Те са изпратили отворено писмо до Бойко Борисов, в което се споделя:

„ Уведомяваме ви, че на 06.03.2021г. от 11.00 ч. часа организираме митинг - автошествие до дома ви в гр. Банкя.

От 1 март 2020 година протестираме, с искане за оставка, под прозорците на Министерски съвет и за близо година вие не намерихте време, достолепие и храброст да подадете оставка. Затова на 1 август 2020г. ние организирахме митинг и пред дома ви в гр. Банкя, който завърши със задържането ни в буса часове наред от полицията. Появиха се и спекулации от жълти медии за травмираните ви деца/внуци, които не бяха в къщата. Протестът ни беше координиран и всички институции бяха известени, че ще бъдем там (включително и вие).

За да предотвратим нови спекулации, като майки ви предлагаме, в събота родителите да изведат авансово децата и да им организирате едно прелестно изкарване в МОЛа, да вземем за пример. Не използвайте децата за щит, а излезте да се разберем като мъже. Твърде дълго се крихте. Време е това да завърши “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР