Майките от ''Системата ни убива'' вчера заявиха, че''Мили хора, не

...
Майките от ''Системата ни убива'' вчера заявиха, че''Мили хора, не
Коментари Харесай

Вера Иванова от "Системата ни убива" за "Отровното трио": Те са най-голямото зло

Майките от ''Системата ни убива'' през вчерашния ден обявиха, че

''Мили хора, не очаквайте от нас да подкрепим, която и да е политическа или гражданска групировка за идните парламентарни избори, имаща нещо общо с по този начин нареченото ''Отровно трио''. Компромиси няма да вършим, позицията ни е кардинална и датира от 2018 година. Запознатите знаят, че не е безпочвена'', се споделя в позицията им.

Вера Иванова разяснява пред Факти бг позицията на организацията.

''Т.нар. Отровно трио и съответно Бабикян и Хаджигенов се намесиха на митингите през 2018 година Вследствие на тяхната интервенция - това, което направиха по време на нашите митинги, на нашата идея, ние видяхме какво съставляват и в действителност в никакъв случай не сме ги подкрепяли, в никакъв случай не сме били дружно с тези хора. Това е срещу всичките наши принципи'', сподели Вера Иванова.

Иванова разяснява и дали в ''Системата ни убива'' са разочаровани от действието на Мая Манолова да се сплоти с ''Отровното трио'' за изборите: ''Не. От нея не сме разочаровани. По принцип това си е нейно решение. Това, което е направила Мая за нас е реалност, ние сме били дружно в тази борба за нашите промени, за нашите закони и по никакъв метод това не е нещо, което бихме загърбили по един или различен метод.

Нашият пост си е съответно за Триото и за всяка една партия, която се сплоти с тях. За нас Триото, най-образно казано, е по-голямо зло от настоящето ръководство. Ние сме ги видели какво съставляват. Говоря съответно за Хаджигенов и за Бабикян, тъй като с Минеков не сме имали общо по време на идеята ни, 2018 година

А на въпрос какво ще изискват от цивилен обединявания и политически партии, с цел да ги поддържат на идните парламентарни избори, Вера Иванов отговори по този начин: ''Ще подкрепим тези, които кажат, че в целите им е Законът за персоналната помощ, защото ние нагледно казано ''погребахме'' Закона за персоналната помощ, промяната и ориста на най-тежко болните и уязвимите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР