Майката на убития Джордже Михалевич, съпруг на Мис България 1998

...
Майката на убития Джордже Михалевич, съпруг на Мис България 1998
Коментари Харесай

Продават имотите на мъжа на Наталия Гуркова! Но Мис България остава без наследство

Майката на убития Джордже Михалевич, брачен партньор на Мис България 1998 Наталия Гуркова, интензивно разпродава парцелите му в ЮАР, разбра HotArena.

Репортер на „ Уикенд “ разкри, че Мира Михалевич пуснала за продажба къща в африканската страна . Оказа се, че това не е домът на Наталия и Джордже, тъй като е прекомерно непретенциозен, а къща, която фамилията отдавало чартърен.

Ергенска къща, разполагаем незабавно. Обзаведена и подготвена за наем или продажба. От притежател, сигурен парк и комплекс с басейн. Минимум 6 месеца контракт за наем плюс депозит “, написа в обявата майката на разстреляния черногорец.

Според слуховете черногорският предприемач оставил огромно благосъстояние, което обаче не може да доближи до наследниците му – брачната половинка Наталия, двете им деца и майка му Мира. Семейството му го кара на спестяванията, които имат в персоналните си сметки, само че към този момент не могат да вземат нищо от парите на Джордже.

Според едната версия мафията принудила Гуркова да се откаже от всичко, което трябвало да получи като вдовица, тъй като другояче рискува живота и този на децата си. Според други сметките на Михалевич били запорирани , тъй като в ЮАР тече следствие на атентата. Разследващите ревизират дали имуществото му е добито по незаконен метод и дали мръсни пари не са мотив за изтезанието.

„ Ергенската къща “ е от дребното парцели, които се водят на името на опечалената родителка Мира Михалевич. Предвид обстановката почернената майка решила да си обезпечи някакви приходи, като я пусне чартърен или, в случай че се откри сериозен покупател, да я продаде.

След нещастието хубавицата Наталия Гуркова се върна в бащиния си дом в столичния квартал „ Младост “. Вдовицата на показно убития диамантен необут към този момент живее повече от непретенциозно при родителите си. Именно неналичието на пари я принуди даже да стартира работа – водеща на предаването „ Те са “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР