Майката на убиеца на Милен Цветков Кристиан – бизнесдамата Десислава

...
Майката на убиеца на Милен Цветков Кристиан – бизнесдамата Десислава
Коментари Харесай

Тежка сватба: Майката на убиеца на Милен Цветков се омъжи за италианец

Майката на килъра на Милен Цветков Кристиан – бизнесдамата Десислава Николова, изненада хайлайфа на София с тежка петзвездна женитба, като показва същински обсег и разсипничество. Милионерката и шефка на „ Винпром Карнобат ”, макар мрачния интервал, в който синът й излежава присъдата си под домакински арест, влезе в ролята на младоженка и се омъжи за италианския паралия Андреа Паломбини.

Двамата младоженци, въпреки и по-скоро наближаващи 50-те, си спретнаха тузарски блестящ ваучър в зала „ Мусала ” на хотел „ Хилтън ” и събраха фамозни всемирски персони от родна земя и от гореща Италия.

Макар и не в първа младост, булката самоуверено облече обилна и дълга бяла рокля с шлейф, а младоженецът не изневери на артистичния жанр на Ботуша и към формалния костюм смело добави сребърна вратовръзка.

Избраникът на амбициозната бизнесдама по никакъв начин не е инцидентен – Андреа Паломбини е съсобственик в фамозните заведения „ Grand Italia ” и „ Strega ” в сърцето на Рим и умерено може да се мери по статут и пари със брачната половинка си.  

Богаташите бяха повече от ларж и поглезиха другари и родственици с гурме ястия в петстепенно меню, а кулинариите бяха щедро полети с най-изискани ракии и виновност, задоволяващи и най-претенциозните посетители. Десислава Николова, очевидно почитателка на златното потомство наши естрадни артисти, съумя да обезпечи за огромния си празник самият Орлин Горанов, който разчувства с шлагерите си и българските, и италианските очевидци на светското събитие.





Първи танц за новото семейство. Поздравява ги Орлин Горанов



На огромното тържество не бе видян синът на булката – Кристиан, на който е неразрешено да напуща дома си. Дали момчето утвърждава пастрока си, остава фамилна загадка. Според източници на Lupa.bg, той се е отбил на венчавката, само че съзнателно е стоял настрани от фотоапаратите.

Родителите на Кристиан са разведени от години. Бившият мъж на Десислава обаче също е мастит предприемач - от години натрупа облаги от ресторантьорство, хотелиерство и търговия, има присъединяване в десетки компании от сектора. След развода обаче, майката стремително трансферира дяловете му в интерес на сина си. Обща благосъстоятелност на тузарското семейство бе и първокласният ресторант ”Махалото ”, само че Кристиан наследява и този парцел. Майка и наследник живеят в скъпа бутикова къща за милиони в центъра на София.



Самата Десислава изтърпя призрачен интервал по време на горещите събития към гибелта на Милен Цветков - против нея бе повдигано обвиняване на какво съображение е дала фирмения безценен джип на сина си, в който той седна дрогиран на кормилото и това костваше живота на Милен Цветков. В последна сметка Десислава Николова бе пусната под гаранция от 100 000 лв.. Впоследствие тя разкри, че сина й е взел ключовете за колата, без да желае позволение от нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР