Майката на очарователно момиченце силно се притеснявала заради болестта на

...
Майката на очарователно момиченце силно се притеснявала заради болестта на
Коментари Харесай

Уникална история! Момиченце се роди без крака, но стана истинска кралица войн

Майката на очарователно момиченце мощно се тормозила поради заболяването на детето ѝ. Тя се бояла, че малчуганът няма да може да живее обикновено в актуалния свят. Цената обаче съществено се била объркала.

Когато Анджела Нийл от американския щат Охайо била бременна, лекарите не съумели да дефинират пола на детето благодарение на ултразвука. През цялата бременност дамата по този начин и не схванала какъв пол ще е нейното бебе. При това лекарите незабавно я предизвестили, че детето ще се роди с увреждания. Въпреки това, дамата даже и за секунда не помислила за аборт.

Анджела признава, че приела новината за болното си детето мъчно, само че след това с всички сили се стараела да държи тези неприятни мисли по-далеч от себе си. За нея било значимо детето да се появи на бял свят, а всичко останало след това можело да се оправи. Момиченцето се родило с три седмици по-рано. И в случай че това нормално тормози майките, то Анджела почувствала облекчение и огромно благополучие. " Мария се роди с три седмици по-рано от предстоящото. Много се притеснявах, само че всичко мина добре. Тя беше прелестна. Единственото бе, че тя нямаше крачета. Иначе, като цяло, си е напълно обикновено дете ", споделя гората майка.

 Фото: buzzfeed

Сега Мария е на осем години. Тя пораства без крайници. Майка ѝ първоначално мощно се тормозила, че момиченцето няма да може да живее обикновено с този кусур, изключително в нашия актуален недопечен свят. Всичко обаче се развило по напълно различен метод. Мария не се тръшка поради недъга, а се любува на живота си, както всички останали хора.

 Фото: buzzfeed

Наскоро тя взе участие във фотосесия, в която бе основният модел. На собствен ред пък фотографът изобщо не се затрудни да измисли блестящ облик за сладката Мария. Той видял в детето същинска кралица войник. " За своите осем години тя е постигнала доста. Участва в музикално състезания по малкия екран, чете доста, отличничка е в учебно заведение, театралничи за фотографи. Гордеем се с нашето момиче ", споделя Анджела.

 Фото: buzzfeed

Мария се придвижва благодарение на инвалидна количка, с която към този момент толкоз е привикнала, че изобщо повече не я и вижда. С нейна помощ тя умерено може да излиза на открито и да си играе със своите другари, както и да върви на учебно заведение. Между другото, в даскалото тя има голям брой другари. Самите те признават, че когато Мария не е на учебно заведение, всичко е доста скучно и сиво по време на уроците.

 Фото: buzzfeed

Като цяло Мария е в действителност щастливо дете. Тя има всичко, което има и един пълностоен човек. Освен огромния брой другари, момичето има и по-голям брат. Момчето постоянно е до нея и деликатно следи никой да не я обиди.

 Фото: buzzfeed

Фотографиите пък, които са работили с Мария, са в цялостен екстаз от нея. Тя прелестно извършва всичките им рекомендации и даже от време на време им дава препоръки по какъв начин някои неща да бъдат направени по-добре.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР