Майката на обвинения в убийството и изнасилването на Виктория Маринова

...
Майката на обвинения в убийството и изнасилването на Виктория Маринова
Коментари Харесай

Майката на Северин - в болница от срам

Майката на обвинявания в убийството и изнасилването на Виктория Маринова Северин Красимиров влезнала в болница в Германия, откакто не понесла срама от гнусното закононарушение на сина си, написа " Монитор ".

Това твърди дамата на Северин Емел Мехмедалиева, която се е скрила при родственици в русенско село и не смее да се върне в ромските махали „ Тракцията “ и „ Селеметя “ от боязън да не бъде линчувана.

„ Чухме се със свекърва ми преди няколко дни, тя даде обещание да ми прати 50 евро да имам с какво да пребивавам. Парите не дойдоха и аз се тормозих да не е станало нещо. После разбрах от лелята на Селяйдин, че свекърва ми е влезнала в болница - нещо удар ли получила и аз не знам какво тъкмо се е случило “, изяснява Емел.

Тя споделя, че в никакъв случай не е виждала Северин да пие медикаменти през последните две години, откогато живеели дружно. „ Добре си беше напълно, дори хапче за глава не е имало потребност да взема “, споделя Емел. Думите й опонират на изказванията на майката на 21-годишния ром, че бил умствено изостанал и пиел хапчета, евентуално с цел да го изкара невменаем и оправдае гнусното му закононарушение.

Емел гледала Северин по малкия екран в петък, когато Окръжният съд в Русе му наложи най-тежката мярка за неотклонение и го остави за непрекъснато в ареста. Сторил й се доста изплашен, а другояче бил навирен. Запознали се с него преди две години във фейсбук, когато била 16-годишна, и малко по-късно заживели дружно. Не са сключвали брак, само че съгласно визиите в ромската общественост тя към този момент му била жена.

Миналата зима изкарали дружно в Германия при майка му, където работели, с цел да завоюват пари за ремонт на къщата в квартал „ Тракция “. Съборетината била на татко му, който също се казвал Северин, само че откакто починал в пандиза и жена му се събрала с различен мъж, в къщата останала да живее сестра му. Лелята била клошарка и не полагала никакви грижи за така и така паянтовата сграда.

В Германия Северин и Емел чистели къщи дружно с майка му Надежда. Емел не знае какъв брой тъкмо деца има дамата, само че при нея в Германия видяла единствено брата на Северин – 18-годишният Красимир с прякор Додо, и 12-годишната му полусестра, чийто татко бил вторият мъж на Надежда. Този, с който живеела в този момент в Германия, бил третият й брачен партньор и с него нямала общи деца. Емел в никакъв случай не е виждала останалите деца на свекърва си и не знае къде са те в този момент.

Върнали се със Северин в България при започване на лятото със събраните средства. Купили си БМВ, което обаче скоро по-късно продали на съсед в „ Тракцията “, защото парите за ремонта свършили, а и Северин нямал брошура. Според Емел той е карал колата единствено в квартала.

Имали са желание още веднъж да вървят да работят в Германия, тъй като като докер в Русе Северин изкарвал малко пари. Чакали Емел да вземе новата си персонална карта, чийто период бил изминал, и тогава да решат по кое време да тръгнат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР