Майката на Северин Красимиров и доведеният му баща били шокирани

...
Майката на Северин Красимиров и доведеният му баща били шокирани
Коментари Харесай

Северин казал, че не е удушавал Виктория, а от удара в носа ѝ потеклата кръв тя се задушила

Майката на Северин Красимиров и доведеният му татко били шокирани от това, което е направил, защото по думите им не бил нападателен и не е имал такива черти.

Пред тях той споделил, че няма съучастници, работил самичък по време на гаврата с журналистката Виктория Маринова.

Двамата били шокирани от това, което е направил.

Дошъл в Германия, с цел да види за последно своите близки, защото имал желание да се съобщи. 1-2 часа, откакто влезнал в дома им в немския град Щаде, там нахлули немски служители на реда и го арестували. Майката изясни пред, че синът ѝ споделил, че е пил алкохол с другари, бил взел и опиат - едно шише уиски, опиат, именуван кристал, и бира.

"Майко, аз убих човек, пристигнах единствено вас да видя ", споделил ѝ Северин. Доведеният татко на Красимиров също изясни по какъв начин им споделил "Голяма бела стана ". Северин твърдял, че не е удушавал Виктория, а от удара в носа и потеклата кръв тя се била задушила.

Бащата описа и по какъв начин, като седнали да вечерят с децата, Северин се разплакал и им споделил, че видял по малкия екран, че убитата от него Виктория има малко дете. Малко по-късно влезнала полицията.

Очаква се Северин Красимиров да бъде върнат у нас в идващите 10 дни. Днес, 11 октомври, се чака Върховният съд в немския град Цале да даде детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР