Майката на Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева, заяви пред БТВ,

...
Майката на Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева, заяви пред БТВ,
Коментари Харесай

Майката на Семерджиев в неведение какви ги е свършил синът й

Майката на Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева , съобщи пред БТВ, че синът й има същинска брошура, издадена от Швейцария. На брифинг през днешния ден Бойко Рашков заяви, че книжката му е подправена.

Мариана Семерджиева сподели още, че не знае за провиненията на сина си, не знае коя е спътницата му и не познава въпросната полицайка Симона Радева.

" Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска брошура от 2005 година До ден сегашен той е управлявал разнообразни МПС-та, без да е лидер по силата на закона ". Това разгласи на брифинг в Министерски съвет вътрешният министър в оставка Бойко Рашков след тежката злополука, при която починаха две млади девойки.

Семерджиев е представял при инспекции подправен документ. От една сходна е избягал, а книжката е останала при служителя на реда, добави Рашков. " Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска брошура от Швейцария, от която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този жител сходен документ. С този документ се е показал при няколко инспекции, при едната е избягал и този документ, въпреки и подправен, останал в ръцете на полицейския чиновник ", изясни вътрешният министър в оставка, написа " Труд ".
   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР