Майката на Георги Семерджиев, който предизвика тежката кастрофа на 5

...
Майката на Георги Семерджиев, който предизвика тежката кастрофа на 5
Коментари Харесай

Майката на Семерджиев: Не съм отгледала убиец

Майката на Георги Семерджиев, който провокира тежката кастрофа на 5 юли на кръстовището на булевардите "Черни връх " и "Арсеналски ", при която починаха две млади дами, съобщи пред, че не е отгледала палач.

"Не съм отгледала палач. Гледала съм го с обич и не е бил лишен от нищо и е едно доста положително създание. Явно е имал проблеми, с цел да посегне към такива неща. Много сме смутени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да опиша всичко. "

Тя сподели още: "Ние сме съкрушени! Мъжът ми не е добре. "

Тя и мъжът ѝ към момента не са ходили на рандеву. Не са им предложили такова и не знаят по кое време ще е допустимо да отидат. Свързали са се с юрист и имат среща с него.

Майката твърди, че в последните месеци Семерджиев е бил чудноват. "Но не съм предполагала да е вземал нещо или да е прибягвал до това, само че беше по-различен. Намирах го по-различен, само че в никакъв случай не съм си помисляла за такова нещо - че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата - че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не, че го пазя, само че си е бил по-палав, по-буен темперамент, само че в никакъв случай е посягал към такива неща. Навярно нещо го е провокирало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще, нямаме пояснение у дома. Имам възприятието, че се намирам във филм на ужасите. И имам чувстовото, че сънувам, че не е истина. "

Бащата на Семерджиев работи в транспортна компания, майката е чиновник в банка. Тя твърди, че те са сплотено семейство. "При него проблемите може би започнаха, когато го отхвърлиха от футбола и го набедиха поради черното тото. Набедиха го. Просто огромните лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и от този момент се получи срив в него и може би това му подейства по този начин и потегли по неприятен път. Въпреки всичко - грижил се е за нас. Много другари имаше, само че последните месеци нещо в действителност ставаше с него. Майка съм. Боли ме доста за детето. Боли ме доста за тези дечица, които починаха. Много ми е жалост, само че аз съм сигурна, че той ще осъзнае защо става въпрос, тъй като той не е подобен човек. Просто е бил под въздействието, на дявола, да кажем. "

Жената твърди, че не е ходила на работа. "Как да вървя, кажете? Мен ме е позор да погледна хората на открито. Явно такава ни е била ориста. И неговата. Той просто си се погреба жив. И нас също, за жалост. "

Тя твърди, че изпитва виновност. "Разбира се, че изпитвам виновност, че не съм съумяла да го хвана в точния момент и да му оказа помощ. "

Майката не е знаела, че колата му е била спряна от придвижване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР